Acte necesare pentru deschiderea unui abonament la Digi.
Atunci cand ne dorim deschiderea unui nou contract de telefonie mobila, avem nevoie de cateva acte si informatii pentru a duce la bun sfarsit deschiderea contractului. Aceste conditii sunt puse de operator pentru a se asigura ca esti cetatean roman, ca ai un domicilul stabil etc.

Actele necesare pentru deschiderea unui abonament in reteaua digi mobil sunt urmatoarele:

 • Copie CI
 • Acord de retinere a unei copii CI
 • Copie contract de inchiriere sau contract de vanzare-cumparare pentru domiciliul actual. Daca nu detineti un astfel de contract, puteti da o declaratie pe propria raspundere in care precizati adresa la care locuiti.

Nu aveti nevoie de adeverinta de venit, adeverinta de la locul de munca sau alte acte de acest gen. Puteti merge doar cu buletinul si veti obtine un abonament.

Transferul unui abonament de pe un nume pe un altul, cu pastrarea numarului de telefon nu se face decat in cazuri exceptionale, cum ar fi casatoria (schimbarea numelui).

Pentru a transfera unul sau mai multe dintre serviciile RCS RDS catre o alta adresa trebuie sa depuneti o cerere in acest sens. Aceasta va fi onorata doar daca pe vechea sau noua adrsa nu aveti facturi restante si daca la noua adresa nu au fost debransari pentru neplata.

In cazul in care la noua adresa nu exista acoperire iar serviciile RCS nu pot fi instalate, cererea de transfer nu poate fi onorata.

In cazul in care un abonat doreste rezilierea contractului inainte de expirarea acestuia, abonatul trebuie sa plateasca o taxa de reziliere. Totodata, daca aceasta taxa va fi achitata, abonatul isi poate pastra numarul de telefon iar portarea lui nu mai depinde de operator.

In cazul internetului de mare viteza, pentru a modifica abonamentul de la cablelink la fiberlink, trebuie sa depuneti o cerere (telefonic sau la orice magazin digi) iar in cazul in care in zona respectiva exista acoperire cu fibra, RCS RDS va face aceasta schimabare.

Daca veti trece abonamentul de internet pe fibra, aveti un mic articol in care veti gasi un tutorial despre setarile pentru internetul de 1000 de la RCS RDS.

Conditiile contractarii serviciilor RCS & RDS se pot modifica in timp, drept urmare puteti lasa un comentariu in cazul in care doriti sa semnati pentru un abonament nou, urmand sa va raspundem cu informatia actualizata.

Update 01.03.2018: In prezent compania RCS & RDS ofera telefoanele in rate ING incluse in factura Digi.

Care sunt beneficiile ratelor ING pentru telefoanele oferite de RCS & RDS?

-putem ridica un telefon in 24 rate ING fara dobanda, acestea vor fi facturate impreuna cu serviciile RCS & RDS, in aceeasi factura;

-nu se percep comisioane pentru acordarea si administrarea creditului ING;

-creditul se acorda pe loc in unul din magazinele RCS & RDS (lista completa a magazinelor se afla pe site-ul oficial RDS);

-putem finanta intre 200 si 4000 RON din valoarea telefonului iar avansul se achita pe loc, in momentul in care primim telefonul;

Care sunt conditiile minime pentru a primi creditul ING?

-trebuie sa fim cetateni romani si domiciliu in Romania;

-trebuie sa avem varsta minima 18 ani si varsta maxima 61 ani (femei) sau 63 ani (barbati);

-venituri lunare de minim 1000 de lei din salariu sau pensie, nu se iau in calcul veniturile obtinute de cadrele militare;

-vechimea in munca trebuie sa fie de minim 1 an si minim 6 luni la ultimul angajator;

Ce acte sunt necesare pentru a beneficia de creditul ING si abonamentul Digi?

Pentru a beneficia de creditul ING pentru un telefon si un abonament Digi Mobil avem nevoie doar de actul de identitate (nu copie, obligatoriu originalul).

In unele cazuri este necesara o adeverinta de salariat eliberata de la locul de munca pentru a beneficia de rate ING.

Alte subiecte: Lista acte necesare schimbare permis auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

153 COMENTARII

 1. Doresc informatii pentru încheierea unui contract cu DIGI pentru servicii de internet ca persoana juridica
  ( Scoală Gimnaziala). Ce trebuie sa fac ?

 2. Buna ziua,
  Vreau sa fac un abonament de 5 Euro pentru mobil cu transferul nr. de telefon, care actual este nr. si abonament de la firma la care mai lucrez.
  Care este procedura de a transfera nr actual de telefon la Digi pe abonament de 5 Euro.

  Multumesc

  • Procedura este simpla va duceti intr-un sediu digi cu buletinul vi se va da o cartela, cu alt nr ca sa puteti suna pana ce se va face portare numarului dvs in maxim 48 de ore lucratoare se realizeaza portarea. Dupa acea perioada acea cartela va avea nr dvs. Inainte sa faceti treaba aceasta ar trebui sa va interesati la firma la care lucrati daca aveti voie sa va portati la digi, de ce spun asta pentru ca este posibil ca firma la care lucrati sa aibe niste benefici de la actualul operator iar daca dvs plecati de la acel operator cu nr dat de firma este posibil ca firma la care lucrati sa suporte niste costuri daca contractul semnat intre operator( actualul) si firma sa mai fie valabil adica in termenii contractuali. Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.

  • Buna ziua,
   Nu puteti face portarea in situatia aceasta, portarea se face pe acelasi nume pe care este in prezent, adica in cazul dvs tot pe firma. Nu puteti face portarea de pe firma pe un alt nume pe persoana fizica.

 3. Buna Ziua!
  Tatal meu de 90 de ani **** cu domiciliu din Comuna Band, str * Nr *, Judetul Mures are abonament pt televiziune la adresa sus mentionata, insa din data de 01 06 iunie si-a schimbat domiciliul, s-a mutat in comuna Band Sat Band Str * nr * si si-ar dori sa se faca mutarea abonamentului la o alta adresa. Ne-am prezenta cu el la cel mai apropiata filiala de-al dv-ostra dar este inapt pentru a se deplasa, este in caruciorse deplaseaza doar in interiorul locuintei. Ce este de facut?

 4. Buna ziua,
  Va rog sa-mi comunicati daca pentru un contract nou este necesar ca contractul de inchiriere sa fie inregistrat la adm financiara.
  Va multumesc

  • Buna ziua,
   Nu, nu este nevoie de acest lucru, trebuie doar ca persoana care locuieste la acea adresa sa completeze o declaratie pe proprie raspundere ca locuieste la acea adresa. Nu are nicio treaba ANAF-ul cu acest contract.

 5. Buna ziua. Am achizitionat un teren intravilan in Magurele, Ilfov. Terenul este imprejmuit de gard si am curent electric. Inca nu am construit pe el dar detin o rulota. Mi-as dori sa deschid un abonament de tv / internet prin cablu? Este posibil acest lucru chiar daca nu detin o casa pe acel teren?
  Precizez ca am numar postal.

  Multumesc

  • Domnule Victor din cate stiu se poate. Cel mai bine va prezentati intr-un magazin digi cu buletinul si le spuneti unde doriti sa se faca instalarea, iar cei de acolo va vor spune daca se poate sau nu.

 6. Buna Ziua, recent am achizitionat un apartament in Bucuresti,sector 3, (langa Auchan Vitan) Str. Nicolae Pascu nr.*, Ap.*, si as dorii instalarea serviciului de internet si TV. Va rog sa-mi spuneti daca se poate instala si cat dureaza
  La acesta adresa se afla un bloc nou cu 10 apartamente si mai toti locatarii ar dorii serviciul de la dumneavoastra.
  Cu Stima Badoi Viorel. Telefonul meu de contact 07*******

  • Buna ziua,
   Pentru a verifica stadiul acoperirii unei adrese trebuie sa ajungeti intr-un punct de lucru Digi. Daca nu exista retea in bloc si nu s-au facut demersuri pentru constructia retelei, poate dura. Detalii veti primi de la sediu, ei ar trebui sa stie stadiul retelei la acea adresa.

 7. Buna ziua,
  Sunt cetatean strain din UE si am cumparat proprietate in Romania (am contract vanzare-cumparare pe numele meu, adresa in Brasov, Romania, etc).
  Este posibila incheierea unui abonament telefonie/internet/tv la Digi in aceasta situatie?
  Multumesc!

  • Buna seara,
   Este posibil sa contractati serviciile Digi insa trebuie sa aveti actul de proprietate la momentul semnarii. De asemenea, va recomand sa aveti si actul de identitate, posibil sa va fie cerut si acesta.

  • Buna ziua,
   Noi nu reprezentam compania Digi, doar oferim informatii.
   Pentru a va abona in reteaua Digi trebuie sa ajungeti intr-o casierie, sa sunati la numarul de telefon 0314004600 sau sa faceti o comanda online pe site-ul Digi Romania.

 8. Bună ziua! M-am mutat de curând într-un apartament închiriat și aș vrea să-mi activez pe abonamentul actual, pachet HBO și net. Cum procedez? Mulțumesc!

  • Buna ziua,
   Abonamentul este facut pe numele dvs sau pe numele unei alte persoane? Titularul contractului trebuie sa ajunga intr-un punct de lucru Digi pentru a semna pentru internet si HBO. Alte variante ar fi sa contactati serviciul de relatii cu clientii Digi la numarul 0314004600 sau sa faceti o comanda online insa aceste variante dureaza mai mult.