Acte necesare pentru deschiderea unui abonament la Digi.
Atunci cand ne dorim deschiderea unui nou contract de telefonie mobila, avem nevoie de cateva acte si informatii pentru a duce la bun sfarsit deschiderea contractului. Aceste conditii sunt puse de operator pentru a se asigura ca esti cetatean roman, ca ai un domicilul stabil etc.

Actele necesare pentru deschiderea unui abonament in reteaua digi mobil sunt urmatoarele:

  • Copie CI
  • Acord de retinere a unei copii CI
  • Copie contract de inchiriere sau contract de vanzare-cumparare pentru domiciliul actual. Daca nu detineti un astfel de contract, puteti da o declaratie pe propria raspundere in care precizati adresa la care locuiti.

Nu aveti nevoie de adeverinta de venit, adeverinta de la locul de munca sau alte acte de acest gen. Puteti merge doar cu buletinul si veti obtine un abonament.

Transferul unui abonament de pe un nume pe un altul, cu pastrarea numarului de telefon nu se face decat in cazuri exceptionale, cum ar fi casatoria (schimbarea numelui).

Pentru a transfera unul sau mai multe dintre serviciile RCS RDS catre o alta adresa trebuie sa depuneti o cerere in acest sens. Aceasta va fi onorata doar daca pe vechea sau noua adrsa nu aveti facturi restante si daca la noua adresa nu au fost debransari pentru neplata.

In cazul in care la noua adresa nu exista acoperire iar serviciile RCS nu pot fi instalate, cererea de transfer nu poate fi onorata.

In cazul in care un abonat doreste rezilierea contractului inainte de expirarea acestuia, abonatul trebuie sa plateasca o taxa de reziliere. Totodata, daca aceasta taxa va fi achitata, abonatul isi poate pastra numarul de telefon iar portarea lui nu mai depinde de operator.

In cazul internetului de mare viteza, pentru a modifica abonamentul de la cablelink la fiberlink, trebuie sa depuneti o cerere (telefonic sau la orice magazin digi) iar in cazul in care in zona respectiva exista acoperire cu fibra, RCS RDS va face aceasta schimabare.

Daca veti trece abonamentul de internet pe fibra, aveti un mic articol in care veti gasi un tutorial despre setarile pentru internetul de 1000 de la RCS RDS.

Conditiile contractarii serviciilor RCS & RDS se pot modifica in timp, drept urmare puteti lasa un comentariu in cazul in care doriti sa semnati pentru un abonament nou, urmand sa va raspundem cu informatia actualizata.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele