Cei sapte magnifici / Ad Astra pe FilmBox Premium
Postul de televiziune FilmBox Premium va difuza in urmatoarea perioada filme de succes ce sunt difuzate si pe platformele de streaming.

Boss Level / Capcana timpului (2020) – 24 aprilie, ora 21. Roy (Frank Grillo) este un fost ofiter din fortele speciale. El se trezeste intr-o bucla a timpului care il face pe Roy sa retraiasca o anumita zi in care el este ucis. Roy incearca din rasputeri sa iasa din acea bucla. Pentru a daca va reusi acest lucru, va trebui sa urmariti filmul Capcana timpului.

In distributia acestui film il vom vedea jucand magistral pe actorul Mel Gibson (Clive Ventor). Filmul Capcana timpului a fost regizat de Joe Carnahan si are durata de o ora si 40 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,8.

The Magnificent Seven / Cei sapte magnifici (2016) – 23 aprilie, ora 21. Filmul este un western clasic si spune povestea locuitorilor unui orasel din Mexic care sunt terorizati de Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard). Comunitatea doreste sa scape de acest tiran si cu ajutorul vaduvei Emma Cullen (Haley Bennett), care este bogata, ea angajand sapte mercenari pistolari, vanatori de reconpense.

Cei sase pistolari sunt: Sam (Denzel Washington), Josh (Chris Pratt), Goodnight (Ethan Hawke), Jack (Vicent D’Onofrio), Billy (Byung – Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) si Red (Martin Sensmeier).

Filmul Cei sapte magnifici este regizat de Antoine Fuqua si are durata de doua ore si 12 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Cei sapte magnifici / Ad Astra pe FilmBox Premium

Ad Astra (2019) – 24 aprilie, ora 21. Filmul Ad Astra arata intamplarile prin care trece inginerul spatial Roy (Brad Pitt), care pleaca in cautarea tatalui sau pierdut intr-o misiune in spatiu pe langa planeta Neptun. Tatal lui Roy a plecat intr-o misiune spatiala in incercarea gasirii unor dovezi care sa arate ca pe Neptun ar exista forme de viata extraterestra.

Filmul Ad Astra este regizat de James Gray si are durata de doua ore si 3 minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,5.

The Hustle / Ticaloasele (2019) – 25 aprilie, ora 19:25. Aceasta comedie este despre doua femei: Penny (Rebel Wilson ) si Josephine (Anne Hathaway) care escrocheaza barbati care le cad in plasa, fiecare dintre ele avand o metoda prin care sa le golesca buzunarele.

Josephine este stilata, eleganta si manierata iar Penny este o tipa mai de la tara care nu se imbraca la fel de elegant ca Josephine insa atrage barbatii prin inteligenta sa si prin formele cu care a inzestrat-o natura, fiind la fel de eficienta si periculoasa pentru barbati.

Filmul Ticaloasele este regizat de Chris Addison si are durata de o ora si 33 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 5,5.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.