Aleph News a fost introdus in grila Digi satelit
Digi TV (RCS & RDS) a introdus in pachetul de baza a platformei de televiziune prin satelit postul Aleph News SD. Modificarea a fost facuta ieri.

Pentru a-l receptiona va trebui sa inchideti 2-3 minute receptorul de satelit si dupa acest interval de timp sa il redeschideti sau o a 2-a varianta de receptie a postului ar fi sa dati revenire la setarile fabricantului si sa reluati procesul de instalare a posturilor.

Postul de televiziune Aleph News apartine lui Adrian Sarbu si a fost lansat pe 1 septembrie 2020. Aleph News a intrat in lista must carry publicata de CNA la inceputul anului 2021, aceasta fiind o lista de canale tv publicata de CNA in fiecare an. Posturile tv aflate in aceasta lista nu cer taxa de retransmisie cablistilor insa principiul must carry nu se aplica si in cazul operatorilor DTH.

Aleph News difuzeaza in mare parte a zilei buletine de stiri scurte dar si emisiuni, filme si seriale. Cateva dintre cele mai cunoscute emisiuni sunt Marius Tuca Show  sau Stiu. La postul Aleph News ii putem urmari pe: Marius Tuca, Ion Cristoiu, Andrei Tomescu si multi altii.
Aleph News a inceput sa difuzeze din decembrie 2020 serialul Fauda (2015).

Aleph News a fost introdus in grila Digi pe cablu din data de 4 septembrie 2020 si se afla pe pozitia 183. In primele zile, in grila Digi a fost introdusa varianta SD iar ulterior, dupa o discutie cu reprezentantii CNA, varianta SD a fost inlocuita cu cea HD.

Aleph News a fost introdus in grila Digi satelit

Aleph News este in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu din tara: Vodafone (pozitia 407), Telekom, Nextgen (pozitia 57), Orange sau iNES. Adrian Sarbu intentioneaza sa mai lanseze si alte posturi TV, cum ar fi: Smart TV, Aleph Comedy sau Aleph Business.

Digi DTH are disponibile pachetele Popular si Baza, iar extraoptiunile sunt Film Now, Super One, HBO, Maxpack (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2) si pachetul Maghiar.
In Romania mai sunt disponibili si alti operatori DTH cum ar fi: Focus Sat, Telekom, Orange sau Free Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Pai Aleph Bussines are licenta pana pe 18 iunie 2021 iar Aleph Comedy pana pe 26 iunie 2021 sau invers asa ca mai au putin pana vor emite sau vor pierde licenta si nu vor primi una noua in urmatorii 2 ani

    • Nu se uita nici draci la postul acesta, mi se pare un eșec total și vrei posturile alea 2 marca Aleg? Să fim serioși, au vrut un format aparte cu acest posturi pe partea de știri și le-a ieșit o brânză, nici ei nu se așteptau să asa audiențe:))))