Alice in Borderland – sezonul 2 Netflix
Alice in Borderland este unul dintre cele mai cunoscute seriale japoneze lansate anul trecut, este un serial sci-fi de fantezie si mister produs de Robot Communications.

Primul sezon al serialului Alice in Borderland are 9 episoade, a fost lansat pe 10 decembrie 2020 si este disponibil online integral pe Netflix. Pe IMDb a obtinut nota 7.7 din aproximativ 30.000 de recenzii iar nota nu este deloc rea. Multi fani se intreaba daca vom vedea sezonul 2 al acestui serial, in acest articol vom mentiona informatiile pe care le avem despre acest subiect.

Alice in Borderland prezinta un grup de delicventi care sunt transportati intr-o lume post-apocaliptica, acest lucru fiind parte dintr-un joc de supravietuire.

In serial putem vedea actori precum Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Nijirô Murakami, Keita Machida, Yûki Morinaga, Shô Aoyagi si altii.
Aceasta productie este un remake si o adaptare a seriei animate omonime difuzata in Japonia intre 2014 si 2015.

Alice in Borderland – sezonul 2 Netflix

Reprezentantii serialului au confirmat ca va exista sezonul 2 insa filmarile nu au inceput mai devreme de a doua parte a acestui an. Astfel, nu exista sanse sa vedem episoade noi anul acesta si luand in considerare ca timpul necesar post-productiei este, de asemenea, destul de lung, putem spera la episoade noi undeva la mijlocul anului 2022.

Nu avem informatii despre distributia sezonului 2 si daca vor exista personaje noi insa ne putem astepta ca urmatorii actori sa continue: Kento Yamazaki, Tao Tsuchiya, Aya Asahina, Nijirō Murakami, Riisa Naka sau Sho Aoyagi. Totusi, putem vedea si actorii ale caror personaje au murit in sezonul 1, insa sub forma de flashback-uri.

Daca sunteti interesati de productii despre jocuri de supravietuire, va recomandam unul dintre cele vizionate seriale din prezent de pe Netflix, Jocul Calamarului (Squid game), un serial sud-coreean.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea mai multe informatii despre sezonul 2 al serialului Alice in Borderland.

Update 16.11.2021: Au inceput filmarile sezonului 2 al serialului Alice in Borderland iar noile episoade vor fi difuzate, cel mai probabil, anul urmator;

Update 06.06.2022: Reprezentantii Netflix Romania au mentionat ca Alice in Borderland va fi disponibil in curand pe Netflix;

Update 18.12.2022: Sezonul 2 va fi disponibil pe Netflix in 5 zile;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII