Oferta Vodafone – Netflix cadou un an
Vodafone vine cu o noua oferta interesanta oferind Netflix cadou timp de 1 an pentru abonatii pachetului Vodafone One. Astfel, abonatii care opteaza pentru televiziune prin cablu, internet fix si telefonie mobila, vor primi abonamentul Netflix gratuit timp de 12 luni.

Oferta Netflix lansata de Vodafone este valabila in perioada 19.11.2020 – 15.01.2021, astfel incat avem suficient timp sa optam pentru serviciile promovate de Vodafone.

Conditii si eligibilitate oferta Vodafone pentru Netflix gratuit un an
Oferta este valabila pentru abonatii Vodafone care detin telefonie mobila si opteaza pentru televiziune prin cablu (TV digital) si internet fix (500 Mbps) sau abonatii Vodafone care detin servicii fixe (TV+NET) si opteaza pentru un abonament de telefonie mobila Vodafone (minim Red 12).
Pentru a beneficia de oferta Netflix, contractul pentru noile servicii se semneaza pe 24 de luni.

Cadoul Netflix (1 an gratuit) se poate activa pana pe 28.05.2021, nu este obligatoriu sa-l activam in perioada valabilitatii ofertei Vodafone.

Ce abonament Netflix este disponibil in oferta Vodafone?
Abonamentul disponibil este Standard, pretul acestui abonament este 9.99 euro pe luna. In cadrul acestui abonament, calitatea video este HD si il putem utiliza pe maxim 2 dispozitive. In cont vom avea un credit de 119.88 euro pe care il vom putea utiliza si pentru abonamente mai mari, bineinteles platind diferenta intre abonamentul dorit si abonamentul Standard. Acesta nu este cel mai mic abonament Netflix, cel mai mic fiind Basic (costa 7.99 euro pe luna, calitatea este SD si poate fi utilizat pe un singur dispozitiv).

Reducere 2 euro pe luna la un abonament de voce Vodafone
In cadrul aceleiasi oferte, Vodafone ofera inca un beneficiu si anume o reducere de 2 euro pe luna, timp de 2 ani, pentru orice abonament mobil Vodafone. Astfel, pe langa creditul Netflix disponibil, vom beneficia si de reducere 2 euro pe luna la abonamentul de voce.

Oferta Vodafone – Netflix cadou un an
Reamintim ca Vodafone a lansat o oferta asemanatoare in aceeasi perioada a anului trecut (21 noiembrie 2019) prin care Vodafone oferea tot un an de Netflix gratuit (tot pentru abonamentul Standard) si 2 euro pe luna reducere la abonamentele de voce. In cadrul ofertei de anul trecut se oferea si reducere 10 lei pe luna pentru serviciile fixe noi. Valabilitatea ofertei anterioare a fost, de asemenea, pana pe 15 ianuarie 2021.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Vodafone prin care se ofera Netflix gratuit timp de un an si 2 euro reducere la orice abonament de voce?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

 1. Venituriile celor de la Vodafone au scazut cu 2,3% in perioada iulie septembrie la 195.1 milioane de euro de aceea aferta asta noua la netflix abonament gratuit un n pentru a atrage noi clienti

  • Anul trecut au avut aceeasi oferta, nu cred ca are legatura una cu alta. Vodafone este partener Netflix, motiv pentru care isi permit sa ofere astfel de oferte.

  • Este destul de scump insa din punctul meu de vedere nu este slab ci dimpotriva, cea mai buna varianta din acest moment.
   In prezent sunt disponibile seriale precum Fabrica de bani, The Crown, Dark, Breaking Bad, The umbrella academy, Calatorii (pacat ca a fost anulat), Rick and Morty si multe altele, fiind adaugate lunar multe titluri noi, ai ce sa vezi si multe sunt calitative, nu doar de umplutura.
   Daca vrei ceva mai ieftin, exista HBO Go insa Netflix mi se par peste HBO.
   Este un lucru bun ca atat Netflix cat si HBO lanseaza din ce in ce mai multe productii proprii care sunt chiar ok. Singurul lucru care imi lipseste pe Netflix este Westworld insa oricum nu ies sezoanele prea repede.