RTL Gold, Duna World, M5, TV4, Film4 vor intra la Orange
Televiziunile maghiare RTL Gold, Duna World, M5, TV4, Film4, Sorozat+, Story4 si Galaxy4 vor intra in grila de programe Orange cablu pe infrastructura proprie, conform solicitarii facute astazi catre CNA (solicitarea a fost aprobata).

Aceste posturi maghiare vor fi introduse cel mai probabil in extraoptiunea Hungarian, care in prezent este alcatuita din posturile RTL Klub, M1, M2, RTL II, RTL+, Film+, Cool TV, Muzsika TV la pretul de 2 euro pe luna.

Modificarile precizate mai sus vor fi efectuate pe reteaua proprie de cablu Orange, nu in zonele in care este folosita infrastructura Telekom.

In aceeasi solicitare, Orange a cerut modificarea Rock TV HD in Rock TV SD, atat pentru reteaua proprie de cablu cat si pentru satelit. Pentru satelit a fost solicitata si modificarea Prima TV SD in Prima TV HD, probabil pregantindu-se pentru inceperea emisiei in format HD a postului Prima TV.

RTL Gold, Duna World, M5, TV4, Film4 vor intra la Orange
De asemenea, Orange isi extinde reteaua proprie in 10 localitati dupa cum urmeaza: 2 localitati din judetul Arges, 3 din Timis, 1 din Botosani, 1 din Iasi, 1 din Cluj, 1 din Suceava si 1 din Salaj.

Ultimele modificari efectuate de Orange asupra grilei proprii au fost intrarile posturilor Look 4k, Da Vinci Learning, Aleph News HD si Metropola HD (acesta din urma fiind doar regional). Look 4k este in continuare gratuit pentru vizionare pana la 31 octombrie 2020.

In aceeasi sedinta, Akta a solicitat eliminarea programelor Speranta TV si Akta Info, fiind inlocuite cu Digi Sport 2 si Digi World. Aceste modificari au fost solicitate pentru judetul Vaslui.

Vom actualiza acest articol pe masura ce modificarile mentionate mai sus vor fi efectuate. Voi ce parere aveti despre introducerea posturilor maghiare RTL Gold, Duna World, M5, TV4, Film4, Sorozat+, Story4 si Galaxy4 in grila retelei proprii Orange?

Update 03.11.2020: Posturile mentionate in acest articol au intrat in grila de programe Orange;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

22 COMENTARII

 1. Dar posturile Sorozat+ , Story 4 și Galaxy 4 au mai intrat pe cablu propriu ?
  Deoarece pe articolul dedicat grilei orange rețea proprie nu sunt scrise🙂

 2. Rock TV HD eliminat din ORANGE TV GO de JOI din aplicație, de VINERI din site-ul web .

  La Orange Satelit care vor intra săptămână viitoare posturi noi sau vor înlocui Rock TV HD cu Rock TV SD?

  • Digi are pachetul Maghiar doar pe satelit, in articol se face referire la pachetul Hungarian de la Orange cablu (infrastructura proprie). La Orange DTH extraoptiunea Hungarian este mai ieftina si anume 3.97 lei pe luna.
   Intr-adevar, Digi are cea mai buna extraoptiune maghiara in raport calitate pret insa grila pachetului Baza pe satelit lasa de dorit, chiar daca are un pret bun.

   • În momentul de față Focussat are cea mai bună extraoptiune cu posturi în limba maghiară oferind 37 de posturi în pachetul Pannonia + 3 posturi în HD.40 în total.E clar ca prețul pachetului e 9 lei lunar dar pentru cei interesati de posturi care nu prea vor fi disponibile la Digi din cauză că cei de la Digi nu vor să le introducă chiar merită.Ideea e ca până când cei de la Digi nu vor face si pe cablu un pachet Maghiar care să fie disponibil în toată țara asa cum fac în prezent ceilalti operatori nu vom avea parte si de mai multe posturi .Din păcate am ajuns in situatia in care tinand cont ca posturile în limba maghiară sunt lăsate la liber din acest motiv sunt multi care critică acest lucru, si acesta e un motiv în plus pentru care nu au introdus operatorul si alte posturi desi au spus că au fost cerințe pentru mai multe posturi .

    • Sunt intr-adevar multe posturi dar si pretul este mai mare. La Digi e aproape mocca. 🙂
     Cat despre reteaua de cablu, nu as avea nimic impotriva sa faca o extraoptiune cu posturile maghiare, am vazut ca sunt mai multi doritori in acest sens insa probabil ei considera ca sunt suficiente posturile maghiare din zonele cu grila maghiara.

   • Chiar, de ce nu baga DIGI acest pachet si-n grila de cablu, zonal sau preferabil in toata țara? Personal, cu toate ca nu înțeleg maghiara, as plati 1 euro sa ma uit la acele posturi. Sunt klumea

 3. De ce să elimine Rock TV HD și să-l bage în SD?
  În loc să facă posturile Kiss TV, ACM , Cartoon Network , BBC World News și Earth în HD ei modifica posturi HD în SD ? Urât din partea lor.

  De ce nu intră posturile noi și pe satelit ?
  Sper de acum să nu facă ca Telekom , să se bazeze doar pe cablu , iar pe satelit să-l lase în uitare

  • Toti operatorii de cablu, care au si DTH vor lasa DTH-ul pe dreapta si se axeaza pe fibra optica, pentru ca, chiria Tp-ului unui satelit va creste an de an , pe cablu costul este mai mic. Plus ca pe cablu mai scutesti bani pe posturile care sunt in must carry iar pe dth le platesti, cum ar fi TVR 1 Prima si altele.

  • Ce sa vezi pe rock tv hd? Videoclipuri upscalate? Din cate stiam, prima tv, kiss fm, rock fm si magic fm aveau in spate aceeasi patroni. Odată cu schimbarea patronatului la prima tv, RESTUL posturilor au ramas la vechii patroni care ca sa le mai țină in funcțiune or sa le lase in SD

 4. Un pont, azi in brăila, in spate la profi piata mare, trăgeau de zor fibra optică o echipa tehnica care i-am intrebat si mi-au spus ca sunt de la orange, trag fibra optica..asa ca cel puțin in zona aia sunt sanse mari ca in cateva luni sa se vadă grila lor proprie. Si pe la pod la apollo se trage fibră optică da’ n-am avut timp, ca ma grăbeam să-i intreb de la ce firmă sunt

  • Sper sa se extinda cat mai repede si in cat mai multe zone Orange, au o oferta foarte buna in prezent.
   Daca ar avea retea in zona mea, as trece la ei sa vad cum stau lucrurile.