America Latina vazuta de sus – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante serii documentare ce vor fi difuzate in luna decembrie pe posturile National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
Europa vazuta de sus: Craciunul la inaltime – 6 decembrie, ora 20, in fiecare seara de marti. Acest sezon special ne va oferi o calatorie mirifica deasupra oraselor europene in luna cadourilor. Camerele ne vor oferi imagini inedite din Anglia unde luminitele de Craciun se vad ca un trenulet, vom vizita Posta lui Mos Craciun, vom urmari cele mai interesante atractii de sezon de la parade si artificii alpine pana la turme de reni din Finlanda.

Gordon Ramsay: Calator cu gust – 7 decembrie, ora 20, in fiecare seara de miercuri. Gordon Ramsay se va duela in bucatarie cu doi fosti elevi dar si cu fiica sa pentru a castiga simpatia costaricanilor.

America Latina vazuta de sus – 20 decembrie, ora 20, in fiecare seara de marti. Acest serial documentar ne va arata frumusetile Americii Latine vazute de sus. In America Latina sunt peisaje mirifice, orase pline de viata si culoare cu numeroase urme ale civilizatiilor trecute, paduri tropicale, lanturi muntoase, deserturi care gazduiesc cea mai interesanta fauna salbatica din lume. Toate aceste locuri unice in lume le vom urmari cu ajutorul unei drone.

Traficanti pe aeroport – 22 decembrie, ora 21, in fiecare seara de joi. Dupa perioada crizei sanitare, Departamentul pentru Securitatea Interna se intoarce in control in aeroporturi unde calatoriile internationale au inceput sa revina. Ofiterii departamentului  pentru Securitate Interna vor sa stopeze traficul narcoticelor indiferent pe unde narco-traficantii vor sa treaca stupefiantele aeroport, port maritim sau vama terestra.

America Latina vazuta de sus – National Geographic

National Geographic Wild
In luna decembrie, postul de televiziune ne propune sa urmarim documentare cu viata creaturilor mari si mici in anotimpul geros. In anotimpul geros, fauna salbatica se lupta sa supravietuiasca acestui anotimp inghetat si nemilos. Aceste documentare pot fi urmarite pe National Geographic Wild in fiecare sambata si duminica, de la ora 15.

Jurnalul familiei Hatcher – 21 decembrie, de la ora 19, in fiecare seara de miercuri. Familia Hatcher detine in Tennessee un cabinet veterinar si o ferma. Membrii familiei isi impart activitatile zilnice, aceste activitati consta in ingrijirea animalelor sau activitati agricole. Familia Hatcher are 200 de hectare de teren agricol, numeroase vaci, o laptarie si o clinica veterinara.

Doctor Joya: Dermatologul veterinar – 26 decembrie, de la ora 19, in fiecare seara de luni. Doctorul Joya trateaza animalele de tot felul de boli. Niciun caz tratat de doctorita Joya in cabinetul sau nu este un caz bizar.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.