Spuneam intr-un articol mai vechi ca aplicatia Cloud Magic este cel mai bun client de mail pentru dispozitivele mobile. Cel mai probabil acel lucru era valabil atunci. Din punctul meu de vedere BlueMail a depasit Cloud Magic din mai multe puncte de vedere. Origanizarea mailurilor si conectarea mult mai usoara a conturilor IMAP face din BlueMagic o aplicatie mult mai buna.

Aplicatia permite modificarea aspectului in functie de fiecare cont in parte, meniuri personalizare, setarea numarului de mailuri citite/necitite etc. Cel mai interesant lucru mi s-a parut faptul ca aplicatia se poate bloca cu o parola, lucru care nu prea e valabil si pentru celelalte aplicatii de gen.

Sincronizarea se poate face si ea foarte usor. Spre deosebire de Gmail unde sincronizarea se poate seta cel mai putin la 15 minute, BlueMail notifica primirea unui mail in timp real, daca sincronizarea este activata. La fel ca si Cloud Magic si aceasta aplicatie permite setarea unei semnaturi, a unui ton de notificare sau a unui aspect diferential in functie de fiecare cont in parte.

Un alt punct destul de bun este optiunea de a seta numarul de zile pentru a salva mailurile offline. De exemplu, daca setam 30 de zile, mailurile din ultimele 30 de zile le putem afisa fara conexiune la retea.

Aceasta aplicatie nu consuma nici foarte multe resurse, nici foarte multa baterie. Din punctul meu de vedere aplicatia BlueMagic este cel mai bun client de email pentru dispozitivele mobile.

Un alt plus al acestei aplicatii este faptul ca pentru contrile existente sunt afisate dosarele deja create. De exemplu conturile de mail create pe Gmail sau Yahoo.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

    • La ce interval sunt aduse mailurile?
      Ce email folosesti? La mine functioneaza perfect. S-ar putea sa fie totusi o limitare de interogare setata pe serverul de email.

  1. Dupa o scurta utilizare am remarcat design-ul placut si usor de folosit, se misca foarte bine (desi dureaza 1-2 secunde sa deschida un mail si pare putin mai incet decat alti clienti e-mail, incarca tot mailul in acel timp fata de alte aplicatii unde se deschide instant mailul insa mai dureaza cateva secunde pana cand se incarca tot continutul).
    Actualizarea se face mult mai rapid decat cu alte aplicatii iar ce mi-a placut cel mai mult este modul cum organizeaza continutul unui mail in care au raspuns mai multi participanti, este evidentiat clar fiecare raspuns carui expeditor ii apartine.
    De asemenea, este foarte usor si rapid sa navigam prin fisierele mailului, ceea ce foloseam eu pana acum nu imi permitea nici macar sa accesez un alt fisier decat inboxul.