Amintiri din tinerete si Dragoste si anarhie pe Netflix
Netflix adauga seriale noi in luna noiembrie, doua dintre acestea fiind Amintiri din tinerete (Chungchungirok) si Dragoste si anarhie (Love & Anarchy).

Amintiri din tinerete a fost lansat pe 7 septembrie in Coreea de Sud si are pe IMDB 426 de recenzii, obtinand nota 7.6. Dramele coreene se desfasoara, de regula, la fel, persoane din cercuri total diferite incearca sa treaca peste obstacolele intampinate, traind o adevarata poveste de dragoste. In acest serial, doi actori si un make-up artist se straduiesc sa isi atinga telul in viata.

Cei trei actori care intepreteaza personajele in jurul carora se desfasoara actiunea sunt Bo-Gum Park, So-dam Park (a jucat in castigatorul a 4 premii Oscar, Parasite (2019), The Priests (2015), The Silenced (2015)), Woo-Seok Byeon (Search: WWW – 2019, Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo – 2016).

Amintiri din tinerete si Dragoste si anarhie pe Netflix
Primul sezon al serialului Amintiri din tinerete are 16 episoade si se va putea vedea in Romania pe Netflix de marti, 3 noiembrie 2020.

Dragoste si anarhie este o comedie romantica suedeza, Sofie, mama a doi copii si o consultanta concentrata pe cariera sa, il intalneste pe tanarul tehnician IT Max, intre cei doi incepand un joc romantic. Ida Engvoll interpreteaza rolul Sofiei, actrita a mai jucat si in A Man Called Ove (2015, nominalizat la doua premii Oscar) si Rebecka Martinsson (2017).

Dragoste si anarhie va fi disponibil pe Netflix in data lansarii serialului, miercuri 4 noiembrie. Primul sezon are 8 episoade.

Vanatorii de demoni – din noiembrie pe Netflix

Un alt serial coreean disponibil pe Netflix luna urmatoare este Vanatorii de demoni (The Uncanny Counter), bazat pe benzile desenate Kyeongirowoon Somoon, spune povestea vanatorilor de demoni care au puteri speciale, acestia au ajuns pe Pamant si isi traiesc viata deghizati ca angajati ai unui restaurant pentru a putea captura spirite rele.

In acest serial vom vedea actori precum Byeong-gyu Jo (He Is Psychometric – 2019), Se-Jeong Kim (School 2017) sau Joon-Sang Yoo (Hahaha – 2010, The Day He Arrives – 2011). Va fi adaugat de Netflix in data lansarii, pe 28 noiembrie.

Voci divine – din 20 noiembrie pe Netflix

Voci divine (Voices of fire) este un serial documentar despre muzica gospel (cor bisericesc) din orasul natal al lui Pharrell Williams, Hampton Roads, Virginia. Pharrell va fi atat producator executiv  dar va avea si aparitii in aceasta serie. Bishop Ezekiel Williams, unchiul lui Pharrell si trupa sa vor cauta talente nedescoperite ale muzicii gospel.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.