Pro Gold difuzeaza telenovela Teresa
Astazi va incepe la Pro Gold telenovela Teresa (2010) realizata de José Alberto Castro pentru Televisa, aceasta productie inlocuind o alta telenovela, Inima salbatica. Acesta este un remake ale telenovelei cu acelasi nume din 1989, cu Salma Hayek in rolul principal (a fost printre primele productii in care faimoasa actrita a avut un rol).

Rezumat telenovela Teresa
Teresa Chavez este o tanara frumoasa si inteligenta care face tot posibilul sa se mute din cartierul in care traieste. Dupa ce sora ei, Rosa, moare din cauza unei boli de inima, Teresa se invinuieste din cauza ca nu a avut bani pentru a preveni aceasta tragedie. Ea jura ca nu va mai avea niciodata aceasta situatie financiara si isi face planuri pentru a scapa de saracie, folosindu-si frumusetea pentru a-si atinge telul.

Teresa este indragostita de Mariano, un barbat care traieste in acelasi cartier si studiaza pentru a deveni doctor, putand astfel sa atinga asteptarile Teresei si sa ii indeplineasca visurile insa Teresa nu are rabdare.

In timp ce studiaza la o scoala exclusivista, Teresa il intalneste pe Paulo, un tanar bogat si foarte popular printre studenti. Ea vede in Paulo o oportunitate pentru a se imbogati rapid, se desparte de Mariano si isi foloseste frumusetea pentru a-l cuceri pe Paulo.

Pro Gold difuzeaza telenovela Teresa

Angelique Boyer interpreteaza rolul principal iar in serial vom vedea alti actori precum Sebastián Rulli (Pasiune – 2007, Rubi – 2004, O lume a fiarelor – 2006), Aarón Díaz (Pana la ultima picatura – 2014, Fugara – 2014), Cynthia Klitbo (Raze de luna – 2018, Pe cuvant de femeie – 2007), Margarita Magaña (Ma declar vinovata – 2017, Perla, cararile iubirii – 2003), Ana Brenda Contreras (Legea iubirii – 2018) si altii.

Telenovela Teresa a avut 162 episoade difuzate in tara natala intre 2010 – 2011. Pe IMDb a obtinut nota 7.7 din 999 de recenzii si, desi este o productie veche, se afla pe locul 3.928 in topul IMDb al celor mai populare serii.

Pro Gold va difuza telenovela Teresa incepand de astazi, de la ora 21:00, urmand sa fie difuzata zilnic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU