Kanal D difuzeaza Aripi frante
Postul de televiziune Kanal D a anuntat ca din 4 iulie va difuza un nou serial turcesc.  Serialul Kanatsiz Kuslar / Aripi frante (2018) va fi difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20:00.

Rezumat serial Aripi frante
Serialul Aripi frante este o drama care demonstreaza telespectatorilor ca prin oricate obstacole ai trece in viata, daca vei crede in iubire si continui sa speri, vei reusi in viata. Drama spune povestea a patru copii: Zeynep (Melis Tuzunguc), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Gunes) si Aysun (Eliz Nese Cagin) care raman fara persoana care le asigura un venit decent, adica tatal lor, care moare.

Singurul lor sprijin ramas este mama lor, Nefise (Deniz Bolisik) care va incerca sa faca tot ce poate pentru copiii sai. Nefise este o mama tanara care nu se va da batuta in fata greutatilor pe care viata le pune in fata sa si va incerca sa isi ajute copiii cu tot ce poate in momentele in care acestia au cea mai mare nevoie.

Chiar daca Nefise si familia ei vor trece prin momente grele, vor invata ca daca raman uniti vor reusi sa faca fata problemelor. Urmarind acest serial dramatic, telespectatorii vor invata sa vada binele din rau si raul din bine, si fericirea venita dupa ce trec momentele grele.

Serialul Aripi frante are un sezon cu 46 de episoade, durata fiecarui episod este de 2 ore, fara reclame. Pe IMDb a obtinut nota 5,4.

Kanal D difuzeaza Aripi frante

In serial vom vedea actorii Melis Tüzüngüç, Ümit Kantarcilar, Ahmet Varli (Intre tine si rau – 2019), Deniz Bolisik, Fatih Al (Atiye – 2019, Karadayi – 2012), Gizem Günes (1001 de nopti – 2009), Oyku Naz Altay (Calatorie placuta! – 2022) si altii.

Odata cu difuzarea acestui serial, Kanal D va face o alta modificare si anume serialul Ma numesc Zuleyha va fi difuzat doar de doua ori pe saptamana. joia si vinerea, de la ora 20:00. Ma numesc Zuleyha a mai fost mutat joia si vinerea atunci cand Kanal D a difuzat serialul Fiica Ambasadorului.

In Turcia, Ma numesc Zuleyha s-a terminat, ultimul episod a fost difuzat pe 16 iunie. Serialul are 141 de episoade in original. Productia are 4 sezoane, in acest moment Kanal D difuzeaza episoade din sezonul 4. Kanal D Romania apartine companiei Dogan Media, are licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara noastra, cum ar fi Vodafone, Digi, Orange, Focus Sat, Ines si Free Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.