Antena 1, Antena 3 si Antena Stars vor iesi din grila Freesat
Televiziunile detinute de trustul Intact, Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZU TV vor fi eliminate din grila de programe Freesat avand in vedere mutarea posturilor Antena pe alt satelit.

Freesat isi informeaza abonatii prin SMS-uri privind eliminarea posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZU TV din grila de programe, in urma mutarii acestor posturi pe alt satelit, modificare ce va intra in vigoare incepand cu 8 octombrie 2020. Astfel, din 8 octombrie, posturile mentionate mai sus nu se vor mai receptiona in grila Freesat.

Freesat mentioneaza si ca se incearca reintroducerea posturilor in grila din 1 decembrie 2020. Reamintim ca posturile Antena se vor muta de pe satelitul Eutelsat (satelit pe care se afla si DTH-ul Freesat) pe satelitul Hellas Sat 3, situatia descrisa in acest articol fiind cauzata de aceasta mutare.

Antena 1, Antena 3 si Antena Stars vor iesi din grila Freesat
Freesat este unul dintre cei mai avantajosi operatori de televiziune prin satelit din Romania, fiind ideal pentru cine doreste posturile de baza la un pret foarte avantajos, plata facandu-se o data pe an.

In grila de programe Freesat avem urmatoarele programe: TVR1 HD, TVR 1, Antena 1, Pro TV, Kanal D, Prima TV, National TV, TVR 2, Pro 2, Happy TV, Antena Stars, Antena 3, Romania TV, Pro Cinema, Pro X, TVR 3, Boomerang, ZU TV, TNT, Etno TV, Favorit TV, Taraf TV, Alfa Omega TV, TVR International, TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Timisoara, TVR Targu Mures, Antena 1 HD, Digi 24.

Cartela Freesat costa 60 de lei (se plateste o singura data) iar abonamentul costa 99 lei pe an.

Voi ce parere aveti despre faptul ca posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZU TV nu vor mai fi disponibile in reteaua Freesat? Sunteti dispusi sa continuati utilizarea acestui operator in aceste conditii? Lasati un comentariu mai jos.

Update: In aceeasi situatie este si Antena International;

Update 08.10.2020: Posturile trustului Intact nu vor mai fi disponibile din 14 octombrie 2020, conform reprezentantilor Freesat;

Update 14.10.2020: Posturile Antena nu se mai vad in reteaua Freesat, inca sunt in grila insa cu ecran negru;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

38 COMENTARII

 1. Sa lasa-m in pace parerile altora ANTENELE is au locul cu acordul lor in pachetul FREESAT.Nimeni nu se mai gindeste la oameni nevoiasi credeti ca lumea asta a facut-o bogatii si oameni saracii au un rol pe Pamintul asta care la creat Dumnezeu si noi paminteni ne batem joc de el.CU RESPECT.

 2. Sper reintroducerea posturilor Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel si ZU TV, daca nu vor pierde clienti, la grila aceasta de programe mi se pare scump luind in considerere grilaa de 24 Programe din care putem scadea linistit 8 TVR-uri raman 16, ce rost are TVR 1 sau TVR HD bineinteles ca ma uit pe HD sau tvr Iasi…..

 3. Sper că FREESAT va găsi o modalitate de a difuza în continure ANTENELE așa cum promite .În caz contrar va trebui să mă mut la un alt operator TV.

  • Antenele vor ramane pana pe 14 octombrie. Free Sat a promis ca din 1 decembrie vor reintra in grila lor. Ramane de vazut daca vor intra toate posturile Intact sau doar un post.

 4. Dacă se face această mutare ce societăți de cablu păstrează în grila trustul antenelor?? Eu cad antenele pe UPC-VODAFONE, va trebui să plătesc în plus la abonament pt a vedea antenele?? si cat?? Eu cred ca aceasta e o decizie politică, actualului guvern nu îi convine politica acestui grup, si se bazeaza pe: CINE NU E CU MINE ,E IMPOTRIVA MEA…..!

  • Nu veti plati nimic in plus pentru antene daca sunteti abonat oricarei societati de cablu. Aceasta mutare ii va afecta doar pe abonatii dth-ului Free Sat.

 5. Revin din nou, am o nedumerire, aceasta decizie drastica a Antena Grup, nu a putut fi evitată prin dialog⁉️⁉️De ce nu s a discutat cu Freesat pentru binele abonaților.Cu siguranță este vorba de bani mai mulți.Eu nu am înțeles motivul concret al deciziei, am văzut doar că se mută pe alt satelit, fără nici o explicație.Eu sunt de 6 ani, client.

  • Decizia plecarii posturilor Antena de pe satelitul Eutelsat nu are treaba cu dth-ul Free Sat. Posturile Antena isi plateau singure chiria tp-ului. Poate chiria Tp-urilor de pe Hellas este mai mica fata de cat dadeau pe Eutelsat.

 6. Nu sunt de acord cu decizia luată de Antena Grup, ar trebui să aibă mai mult respect față de toți clienții, indiferent de operator.Nu mă pricep, dar am înțeles că satelitul Hellas sat 3, este doar pentru cei de la Telecom.Speram să se remedieze situația și să revină cat mai curând în grila Freesat.Succes.

  • Cred ca depinde in ce scop exista abonatii Freesat.
   Majoritatea abonatilor Freesat folosesc acest serviciu in case de vacante unde nu merita sa se aboneze la un alt operator unde ar plati mult mai mult dar sa aiba posturile Antena.
   Personal, daca as avea o casa de vacanta cu Freesat, nu m-ar interesa asa de mult sa stau la TV, pot face asta si intr-o zi normala acasa.
   Insa, daca serviciul TV este folosit zilnic, atunci poate fi o problema.

   • Ar fi o idee ca Freesat sa emita si in DVB-T2 in loc de satelit. Cu siguranta costurile ar fi mai mici, acoperire nationala si banii pentru inchirierea TP-ului ar ramane in RO…

    • Costurile ar fi mai mari. Trebuie sa participe la o licitatie nationala pentru multiplexuri, dosare, aprobari, birocratie, multa bataie de cap e mai greu. Asa au inchiriat unul, doua tp-uri si au rezolvat treaba.