Antena 1: program TV de 1 decembrie 2021
Postul de televiziune Antena 1 a pregatit programe speciale de ziua televiziunii si de ziua Nationala a Romaniei. In acest material vom detalia cateva emisiuni ce vor fi difuzate  in cele 3 zile: 29, 30 noiembrie si 1 decembrie.

Luni, 29 noiembrie, postul de televiziune a programat de la ora 16 emisiunea Razi cu ROaST de ziua noastra. Prezentatorii Mihai Morar si Daniel Buzdugan, alaturi de vedetele postului invita telespectatorii sa rada. Timp de 3 ore, vedete ale Antenei 1 vor face roast de majoritatea emisiunilor postului. Printre emisiunile ce vor fi luate la ROaST se numara: emisiunea de dimineata, emisiuni de gatit sau reality showurile statiei, nicio emisiune nu va scapa de roastul colegilor. Prima parte a emisiuni Razi cu ROaST de ziua noastra va fi difuzata luni, de la ora 16 pana la ora 19.

Marti, 30 noiembrie, tot de la ora 16, Mihai Morar si Daniel Buzdugan va asteapta la a 2-a editie a emisiunii Razi cu RoaST de sarbatoare. Cei 2 prezentatori vor aduce in fata telespectatorilor vedete din toate colturile tarii ce vor face roast si stand up, inspirate de la locurile lor natale. Vedetele vor avea in repertoriu glume despre ardeleni, moldoveni si olteni. Si aceasta editie a emisiunii Razi cu ROaST va dura 3 ore, de la ora 16 pana la ora 19.

Antena 1: program TV de 1 decembrie 2021

Miercuri, 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, a 3-a editie a emisiunii de roast se numeste Romania, razi cu ROaST! si va fi prezentata de Serban Copot si Dan Badea. In aceasta editie vor veni sa faca roast toate personajele istorice ale Romaniei, printre care: Regina Maria, Mita Biciclista, Nicolae Ceausescu, Ion Creanga, Burebista si altii. In cea de-a 3-a editie de roast vor fi prezenti si jurati de la iUmor, Mihai Bendeac, Delia si Cheloo. Aceasta editie va dura tot 3 ore, in intervalul 16:00-19:00.

De la ora 20:30, va fi difuzata emisiunea Chefi la cutite.
Anul acesta, postul Antena 1 implineste 27 de ani, fiind lansat pe 29 noiembrie 1993. Antena 1 este un post generalist ce apartine companiei Intact Media si se afla in grilele de baza ale operatorilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.