Team Viewer – bun dar scump, din punctul meu de vedere.  Din fericire, acest soft nu stie sa faca doar asta ci stie sa-ti monitorizeze toate sistemele din lista, stie sa-ti spuna care dintre ele are procesorul in 100, stie sa-ti spuna care are hard dsik-ul full. Stie sa faca foarte multe.

De ce sa nu recunoastem? Sunt buni si merita sa ceara oricat doresc pe produsul lor. Orice suma ar cere, isi merita banii. Ceea ce nu cred eu ca este in regula sunt pachetele si preturile lor. Puteau la fel de bine sa faca cateva pachete mai diversificate, pentru clienti mai diversificati.

Cel mai ieftin pachet este 2.259,00 lei si nu poate fi folosita decat pe 3 dispozitive. Adica daca eu am acasa telefonul, tableta, pc-ul si la birou am laptopul si inca o tableta, acest pachet devine total inutilizabil fiindca depasesc un numar de 3 dispozitive. In consecinta trebuie sa cumpar urmatorul pachet care este si mai scump.

Sunt un client de rand (persoana fizica) si am nevoie de acest soft pentru a o ajuta pe mama sa-si instaleze Farming Simulator, de exemplu. O sa platesc aceasta suma doar pentru asta? De aceasta suma ii cumpar mamei un laptop nou, mult mai bun, si-mi raman bani sa cumpar si farming simulatorul.

Ceea ce vreau sa mentionez este ca cei de la Team Viewer puteau sa faca un pachet mai low cost pentru personal use. Poa’ sa puna limita de 10 pc-uri in lista pentru acest pachet pentru a elimina dubiul ca ar putea fi folosit in scopuri comerciale. Repet, team viewer este scump dar bun.

team-viewer-scump-dar-bunExista si cateva alternative pe care le-am si incercat. De exemplu Chrome Remote Desktop. Este o aplicatie buna insa te obliga sa conectezi acelasi cont de google pe toate dispozitivele. In plus, fereastra de remote este prea mica si nu se extinde in functie de monitorul de pe care te conectezi. Acest aspect face ca utilizarea acestui soft de remote sa revina intr-un final neplacuta si mai ales obositoare pentru ochi.

Daca tot am vorbit de TeamViewer trebuie sa mentionam faptul ca acestia lucreaza la o noua versiune. O versiune in care vei putea sa controlezi telefonul/tableta de la distanta. Si daca tot am vorbit mai sus despre asta atunci e corect. O sa o invat pe bunica sa trimita mesaje de la distanta.

Exact cum spuneam si la inceputul acestui articol, Team Viewer este cel mai bun soft de remote de pe piata si pot sa ceara orice suma doresc, niciodata nu va fi prea mare pentru acest soft.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.