App Lock – Cea mai bună unealtă de parolat aplicațiile.

App Lock este de fapt o aplicație ce se poate proteja celelalte aplicații cu parolă sau desen de acces. Oricui i s-a întâmplat să lase telefonul pe mâini străine sau mai bine zis oricine dorește să-și păstreze mesajele confidențiale așa ca App Locker poate parola toate aplicațiile de chat, și nu numai cu parolă sau desen de acces.

AppLock - Aplicatie de parolat alte aplicatii

Aplicația se găsește gratuit pe Google Play și este compatibilă cu marea majoritate a dispozitivelor cu sistemul de operare Android. AppLock nu îngreunează sug nicio formă sistemul și se împarte în versiunea gratuită (cea care mai conține și reclame) și versiunea Pro, cea care nu conține reclame și vine cu câteva opțiuni în plus însă trebuie plătită.

Această aplicație poate bloca atât anumite aplicații instalate cât și aplicații ce vin instalate prestabilit cu telefonul. De exemplu, se poate seta ca, la primirea unui apel, sistemul să solicite parolă pentru a putea răspunde. Același lucru se poate face și cu agenda telefonica, cu mesajele și chiar cu jurnalul de apeluri. Practic, această aplicație poate parola absolut orice.

Aplicația nu necesită root și dimensiunea acesteia este de maxim 600 kb. Nici consumul de baterie nu este prea mare, consumând un total de 2% dintr-un ciclu complet de încărcare-descărcare (se poate vedea în galeria de imagini de mai jos).

Pentru a descărca aplicația folosiți butonul de mai jos pentru a merge în magazinul Google de aplicații.

download aplicatie din google playPS. Aplicația se poate găsi și gratuit (varianta pro) pe internet însă există riscul unei infectări cu programe ce pot dăuna Android-ului sau pot fura datele din dispozitivele la care au acces. Dacă totuși nu doriți vizualizarea acelor reclame se poate folosi încă o aplicație care blochează anunțurile (adblock) și despre care voi scrie în articolele următoare sau puteți încerca (pe riscul vostru) să descărcați gratuit App Lock pro de pe internet.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.