Death to 2020 – un film nou pe Netflix din ianuarie. Premiera filmului va avea loc pe Netflix, pe 27 decembrie 2021. Filmul, tradus si ca „Jos cu 2020” are ca subiect principal pandemia din anul 2020.

Genurile acestui nou film sunt comedii, comedii politice, comedii negre cu umor sec, cinic.

In film este vorba de cativa comentatori foarte prost informati ce nu au nicio retinere in a-si spune parerile despre anul 2020, an ce ne dorim cu totii sa treaca mult mai repede. Creatorii acestui film sunt aceiasi cu creatorii filmului „Oglinda neagra”, o serie antologica de succes.

Conform Netflix, din distributia filmului Death to 2020 fac parte Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Samson Kayo, Leslie Jones, Cristin Milioti, Joe Keery, Tracey Ullman, Kumail Nanjiani si Diane Morgan. Regizorii filmului sunt Al Campbell, Allice Mathias iar categoria de varsta este 16+ (contine limbaj vulgar). Scenariul este productia lui Charile Brooker.

Death to 2020 – un film nou pe Netflix.
Black Mirror a fost un serial destul de bun, ce a avut extrem de mult succes in special cu primele sezoane. Personal, cred ca si acest film va fi cel putin la fel de bun, avand in vedere ca cele doua filme au foste create de catre aceleasi persoane. In plus, din productia acestui film fac parte actori destul de populari, lucru ce-mi intareste opinia si mai mult.

Productia este filmata in America iar data de 27 decembrie este anuntata tot pentru America. Este posibil ca in Romania, filmul sa apara pe Netflix cu cateva zile intarziere.

Din pacate, nu exista foarte multe informatii despre aceasta noua productie insa, deocamdata se gaseste doar o imagine cu logoul acestui film si un trailer in care sunt prezentate cateva secvente scurte. Trailerul este disponibil pe Netflix cu subtitrare insa il voi publica si mai jos.

Voi ce parere aveti despre acest gen de filme? Ati urmarit Black Mirror? Daca da, ce feedback ii dati? Nu ezitati sa postati un comentariu in campul dedicat de mai jos, unde va puteti expune parerea atat cu privire la Black Mirror cat si cu privire la Death to 2020.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.