Infidelul – serial turcesc Kanal D
Postul de televiziune Kanal D Romania anunta ca incepand din 17 august aduce in Romania serialul turcesc Sadakatsiz / Infidelul (2020).

Infidelul va fi difuzat pe Kanal D Romania in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20, din 18 august. Serialul spune povestea unei femei, Asya Yilmaz (Cansu Dere) care ramane orfana de mica. Ramasa orfana, Asya isi propune ca atunci cand va fi mare sa isi intemeieze o familie. Timpul a trecut iar Asya este acum un medic renumit, urmand sa il cunoasca pe Volkan Arslan (Caner Cindoruk), cu care se si marita.

Volkan este un arhitect aratos cu care Asya va avea un baiat pe nume Ali Arslan (Alp Akar). Deci, se poate spune ca Asya isi indeplineste visul din copilarie, acela de a-si intemeia o familie. Toate bune si frumoase pana intr-o zi cand Asya afla ca Volkan duce o viata dubla, adica el mai are o familie.

Dar asta nu este tot, Asya mai afla ca Volkan a falimentat afacerea familiei lasand-o cu datorii imense. Asya nu va dezarma si doreste sa se razbune pe toate persoanele care au  tradat-o.

Infidelul – serial turcesc Kanal D
In acest serial, telespectatorii romani ii vor mai vedea pe actorii:

  • Cansu Dere (Asya) – a mai jucat in Suleyman Magnificul sau Ezel aceste seriale find difuzate in trecut de Kanal D
  • Caner Cindoruk – a mai jucat in Femeie in infruntrarea destinului, difuzat pe postul Happy Chanel

Serialul Infidelul are 2 sezoane cu un total de 60 de episoade, durata medie a unui episod este de 2 ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,4. Infidelul este un serial facut pentru Kanal D Turcia si este o adaptare dupa serialul britanic Doctor Foster, difuzat la noi de Diva.

Odata cu inceperea noului serial, Aripi frante va fi difuzat doar in zilele de luni si marti, de la ora 20. Pe 12 august, Kanal D va difuza ultimul episod al serialului Ma numesc Zuleyha.  Kanal D Romania apartine companiei Dogan Media, este un post cu licenta generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. MULTUMIM PENTRU INTERPRETAREA DE EXCEPTIE A INEGALABILOR ACTORI CE AU DAT VIATA UNEI FRUMOASE POVESTI DE DRAGOSTE, CU URMARI NEFERICITE.
    UN FILM DE NOTA 10