Armura de jad / Originea secreta a BatRotilor – Cartoon Network
In acest material vom detalia cele mai interesante serii animate ce vor fi difuzate pe posturile Cartoon Network si Boomerang in luna februarie.

Gradinita Dramei Totale – sezonul 3 – din 6 februarie, de la ora 20:30. Aceasta serie este facuta dupa seria Drama Totala. Eroii seriei Gradinita Dramei Totale se intorc mai energici ca niciodata, este clar ca Chef nu va putea sa ii tina pe cei mici in frau. Aventura va incepe din primul episod din sezonul 3 pentru ca Owen va sari intr-un vulcan de guma pentru a-si salva prietenii.

Armura de Jad – din 15 februarie, de luni pana vineri, de la ora 15:55. Lan Jun este o fetita care traieste intr-o metropola asiatica alaturi de bunica si strabunica ei, care o invata tehnicile Kung Fu. Lan Jun primeste intr-o zi prin posta o bratara care va activa o armura cu puteri supranaturale. In fiecare zi, ea va avea parte de aventuri si va infruntra oameni rai. Lan Jun va avea langa ea la fiecare aventura doi prieteni, Theo si Alisha.

Armura de jad / Originea secreta a BatRotilor – Cartoon Network

Originea secreta a BatRotilor – din 18 februarie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 9:45. Serialul spune povestea unor masini cu superputeri. Originea secreta a BatRotilor doreste sa le arate celor mici cat de pretioase sunt increderea in sine si prietenia. Acest serial va fi difuzat si pe Boomerang in cadrul programului Cartoonito, tot sambata si duminica, de la ora 09:00.

Boomerang
In luna februarie, in cadrul programului Cartoonito, cei mici vor avea parte de o gramada de surprize. Cartoonito va fi difuzat in fiecare zi, intre orele 08:00- 14:00.

Petrecere aniversara Tom si Jerry – din 4 februarie, in fiecare zi, de la ora 16. Cei mici sunt invitati sa urmareasca aventurile celor mai populare personaje.

Posturile Cartoon Network si Boomerang apartin companiei Warner Bros Discovery. Cartoon Network este un post de televiziune care se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Boomerang se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-7 ani. Cele doua posturi au licente tematice seriale de desene animate si sunt situate in grilele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII