AS-TV devine televiziune regionala / Clar TV va emite HD
In cursul sedintei CNA de astazi a fost aprobata solicitarea venita din partea companiei Unda Mirabis SRL pentru modificarea licentei audiovizuale a serviciului de programe AS-TV din Bistrita. A fost solicitata modificarea zonei de difuzare, a actionariatului si a structurii de programe.

Zona de difuzare devine regionala (anterior era locala, pentru Bistrita) pentru judetele Bistrita-Nasaud, Cluj, Mures, Salaj, Maramures, Satu Mare si Suceava.

In ceea ce priveste actionariatul, societatea avea ca unic actionar pe Neagos Dinu iar acum este detinuta dupa cum urmeaza:

 • Neagos Dinu – 15%
 • Rotaru Mihai – 75%
 • Cosma Dorel – 10%

AS-TV difuzeaza emisiuni precum Astazi sarbatorim!, Banii vorbesc, Cafeneaua BC, De la cantec la viata, Dincolo de aparente, Firu-n patru cu Violeta Pastean, Impact cu Cristian Berari, Leacurile lui Popica, Lumina lina, Omul de langa tine, Picatura de sanatate, Politici de fier, Unde-i adevarul? cu Cristian Berari sau Vocea tinerilor.

AS-TV este o televiziune generalista diferita de TV AS, aceasta din urma fiind o televiziune locala din Tarnaveni.

AS-TV devine televiziune regionala / Clar TV va emite HD

O alta solicitare discutata in sedinta CNA a fost cea venita din partea societatii Clar Television SRL pentru modificarea licentei audiovizuale a postului Clar TV din Campulung Muscel.

Pentru aceasta televiziune a fost modificat formatul de difuzare din SD in SD / HD (fara inscrierea denominatiei HD in denumire), procentul productiilor proprii creste de la 95% la 99% iar procentul productiilor altor furnizori scade la 1%.

Clar TV este o televiziune generalista cu zona de difuzare locala – Campulung Muscel dar si un furnizor de televiziune prin cablu (analogica dar si digitala) si internet fix in judetele Arges si Dambovita.

Societatea Clar Television SRL are ca actionar unic pe Constantin Florea.
Ambele solicitari au fost aprobate in sedinta de astazi in unanimitate.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre aceste modificari in sectiunea de comentarii de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  • AS TV este postul generalist din Bistrita.
   TV AS este post de muzica populara din Tarnaveni, Mures.
   Si mie mi se pare aberant sa dai licente pentru doua posturi care au aceeasi denumire insa probabil se ignora acest lucru deoarece sunt televiziuni locale. Daca ar fi cerut licenta pentru 1 Antena sau TV Pro, sigur nu s-ar fi acordat.

  • Fiind vorba de televiziuni regionale, sansele sa le vezi in grilele nationale ale providerilor de la noi sunt minime. Motivele care stau la baza afirmatiilor mele cred ca sunt destul de evidente.

   Nu cred ca intereseaza pe unu’ din Mehedinti actualitatea din Bistrita-Nasaud, sau pe unu’ din Botosani actualitatea din Câmpulung Muscel.

   Poate vor intra in grilele locale CATV analog, dar si aici am unele retineri deorece introducerea unor canale (mai ales cele locale / regionale) noi in grila implica niste costuri pe care providerii le amortizeaza extrem de greu.