Asistenti medicali sezonul 2 si alte noutati pe Diva
Postul de televiziune Diva a pregatit multe surprize pentru telespectatorii sai fideli si nu numai. Aceste surprize constau in seriale si filme de succes. In acest material vom descrie o parte din aceste seriale si filme.

Asistenti medicali – Sezonul 2 incepe din 5 septembrie in fiecare duminica de la ora 20, cate 2 episoade. In sezonul 2, cei 5 asistenti ai spitalului St. Mary se vor ocupa de cazuri de pandemie, vor avea loc schimbari de personal si va aparea o noua sefa care va conduce cu fermitate departamentul. Noua sefa Kate Faukner (interpretata de actrita Rachael Ancheril) va fi considerata un fel de profesor pentru cei 5 asistenti incepatori. Cei 5 asistenti sunt: Grace (Tierra Scobie), Ashley (Natasha Calis), Keon (Jordan Johnson Hinds), Nazneen (Sandi Sidhu) si Wolf (Donald MacLean Jr).

In sezonul 2, Ashley se ocupa de un pacient dificil, Grace este ocupata cu exterminarea plosnitelor, va fi prezentat cazul unei femeie abuzate si multe alte situatii ce transforma spitalul intr-un loc foarte tensionat.

Morgane: Geniul investigatiilor sezonul 1 din 9 septembrie, in fiecare zi de joi, de la ora 21. Serialul spune povestea unei mame singure cu 3 copii ce este angajata pe postul de consultant de investigatii datorita IQ-ului ei de 160.

Detectivi particulari – sezonul 1 din 20 septembrie, in fiecare zi de luni, de la ora 19, vor fi difuzate cate 2 episoade (acesta este un alt serial ce a fost descris in detaliu printr-un articol publicat anterior pe media-max.ro).

Asistenti medicali sezonul 2 si alte noutati pe Diva

Capitanul Marleau – sezonul 6 in fiecare zi de luni, la ora 21. Marleau este o detectiva care investigheaza si urmareste in ritmul ei total diferit fata de alti detectivi.

Hudson si Rex – sezonul 3 in fiecare marti, de la ora 21, vor fi difuzate cate 2 episoade. Charlie si Rex vor investiga o crima misterioasa ce se petrece intr-o comunitate din Newfoundland unde este gasit un cadavru mumificat.

Asa cum ne-a obisnuit, postul Diva va difuza si in septembrie filme romantice in fiecare zi de duminica, de la ora 16. Pe 5 septembrie vom vedea filmul Pe tine te-am iubit mereu (2021). Elizabeth (Erin Krakow) doreste sa se logodeasca insa planurile de logodna ii sunt naruite de viitorul cumnat.

Pe 12 septembrie putem viziona Sub soarele toamnei (2018). O tanara isi descopera pasiunea pentru natura in timpul unei vizite la o ferma transformata intr-o statiune de agrement. Acolo, tanara se indragosteste de proprietarul fernei.

Pe 19 septembrie: Cascadele iubirii (2020). Amy Atwater (Cindy Busby) este o fotografa care cauta mereu poza perfecta. Intr-o calatorie la o cabana izolata unde gaseste o cascada plina de mister, se indragosteste de un ghid pe nume Mark (Christopher Russell).

In data de 26 septembrie vom vedea Briose cu dragoste. Natalie, proprietara unei brutarii mobile si Eric, manager in finante, sunt anuntati de un avocat ca au mostenit o cladire veche (monument istoric) in care a functionat o brutarie faimoasa.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.