Australian Open 2022 la Eurosport
In perioada 17-30 ianuarie, posturile de televiziune Eurosport 1 si Eurosport 2 vor transmite primul mare turneu de tenis al anului 2022, este vorba de Australian Open. Eurosport 1 si Eurosport 2 vor transmite in direct peste 250 de ore de tenis.

Pe langa transmisiile celor mai importante meciuri de tenis de la Australian Open, posturile Eurosport au o echipa de experti care vor analiza jocul de pe teren ale jucatoarelor si jucatorilor de tenis. Printre expertii Eurosport ii vom vedea pe: Mats Wilander, Barbara Schett, John McEnroe, Johanna Konta si noii jucatori: Alize Lim sau Casper Ruud.

Alize Lim va aparea in cadrul Cube alaturi de Mats Wilander si Johanna Konta. Casper Ruud se va ocupa de interviuri exclusive pentru posturile Eurosport cu jucatorii de tenis dupa castigarea partidelor. Printre favoritii turneului se numara: Rafael Nadal (care incearca sa castice al 21-lea titlu de Grand Slam), Daniil Medvedev (care incearca sa castige al 2-lea titlu de Grand Slam), Novak Djokovic (numarul unu in clasamentul masculin ATP, daca nu va fi exclus din competitie pana la inceperea turneului).

La feminin, printre favorite se numara Emma Raducanu (castigatoarea US Open 2021), Ashley Barty (favorita locala care va incerca sa castige al 3-lea titlu de Grand Slam) si romanca Simona Halep (care in 2018 a fost finalista iar anul trecut a ajuns pana in sferturi).

Australian Open 2022 la Eurosport

Romania va fi reprezentata la Australian Open de 5 jucatoare: Simona Halep, Irina Begu, Sorana Carstea, Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian. Iata care vor fi adversarele romancelor la Australian Open in primul tur

  • Simona Halep (numarul 15 in clasamentul WTA) o va infrunta pe Magdalena Frech (ocupanta locului 105). Meciul dintre Simona Halep si Magdalena Frech de la Australian Open este a – a infruntare a celor doua, in primul meci Simona Halep a castigat in 2 seturi
  • Sorana Carstea o va intalni  in primul tur pe Petra Kvitova
  • Irina Begu o va intalni in primul tur pe Oceane Dodin
  • Gabriela Ruse o va intalni pe Jasmine Paoline
  • Jaqueline Cristian o va intalni in primul tur pe Greet Minnen

Toate meciurile de tenis masculin si feminin de la Australian Open se pot vedea pe Eurosport Play in perioada 17-30 ianuarie. Australian Open se va vedea exclusiv in urmatorii 10 ani pe posturile Eurosport datorita noului contract dintre Discovery si Tennis Australia.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.