Avantaje exclusive la plati pentru clientii Orange Money.

Orange Money incearca sa-si atraga cat mai multi clienti venind cu oferte si beneficii exclusive pentru abonati si nu numai. De exemplu, in data de 27 ianuarie 2020, Orange Money a lansat un card de credit ce oferta beneficii precum: avantaje la platile catre Orange, bani inapoi instant la cumparaturi, dar si pachete personalizate pe care clientii si le pot alege.

Orange mentioneaza intr-un comunicat de presa, publicat pe pagina oficiala ca noul lor produs (card de credit) este unic pe piata din Romania, iar toti clientii au de parte de beneficii.

Iata cateva dintre motivele pentru care Orange Money crede ca ar trebui sa le folosim serviciile:

  • Clientii care folosesc cardul de credit la plata in magazinele Orange sau pe siteul oficial vor primi instant, inapoi in cont, 3% din valoarea platii (exista si o limita aici, este vorba de 100 de lei pe tranzactie);
  • Primesti puncte Orange Thank You. La orice plata cu acest card, vei primi cate un punct Orange Thank You. Aceste puncte pot fi valorificate atat in magazinele Orange cat si pe site;
  • Daca vei achizitiona din magazinele fizice sau pe site, folosind cardul de credit, vei avea posibilitatea sa alegi impartirea sumei in 12 rate.

Avantaje exclusive la plati pentru clientii Orange Money.
Pachete disponibile pentru clienti. 

Daca optezi pentru acest card, vei putea alege unul dintre cele doua pachete disponibile. Unul dintre pachete se numeste Extra Save si le ofera clientilor 7% bani inapoi la cumparaturi in supermarketuri, in valoare maxima de 50 de lei. Acest pachet are un cost de administrare de 20 de lei pe luna.

Cel de-al 2-lea pachet se numeste Extra Travel si ofera clientilor tot 7% bani inapoi dar de data asta la cumparaturile specifice calatoriilor (bilete de avion, cazare, bilete de tren etc), atat in tara cat si in strainatate. Costul de administrare al acestui pachet este de 30 de lei pe luna iar valoarea maxima pe care o puteti primi inapoi este de 100 de lei.

Taxele de administrare vor fi percepute in ziua in care a fost activat pachetul iar prelungirea se face automat. Clientul poate oricand sa solicite dezactivarea acestor pachete.

O monitorizare a pachetelor si a multor alte optiuni se poate efectua prin intermediul aplicatiei Orange Money iar cardurile de credit vor fi in curand disponibile 100% virtual din aceeasi aplicatie. Tot in Orange Money clientul va putea aplica pentru un card de credit iar raspunsul il va primi pe loc.

Limita minima si maxima de credit pe care un client o poate primi este de 1600 lei, respectiv 60000 lei. Mai este de mentionat si faptul ca Orange Money este compatibil cu platile prin intermediul Google Pay si Apple Pay.

Acum aproximativ un an, Orange Money lansa posibilitatea de a face tranferuri valutare. Mai multe detalii despre acest subiect regasiti aici: Orange Money are acum optiunea de transferuri valutare.

Voi ce parere aveti despre aceste noi optiuni de la Orange Money?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.