Dragoste pe nevazute – Netflix
Netflix va adauga saptamana aceasta un nou reality show realizat dupa un format international si anume Dragoste pe nevazute: Japonia (Love Is Blind: Japan).

In acest reality show, participantii isi dau intalnire si se logodesc inainte de a se vedea unul pe altul. Aceasta serie este realizata dupa formatul international Love is blind, creat de Kinetic Content.

Primul sezon al acestei serii va avea 11 episoade iar filmarile au avut loc in Tokyo. Reality show-ul din Japonia va fi disponibil pe Netflix de marti, 8 februarie 2022.
Prezentatorii emisiunii din Japonia sunt Takashi Fujii si Yuka Itaya.

Pe Netflix putem vedea si urmatoarele reality show-uri:

  • Dragoste pe nevazute (Love is blind – 2020) – seria principala din SUA, a ajuns la 2 sezoane si un numar total de 24 de episoade. A fost reinnoita si pentru sezonul 3 inca din 2020 iar filmarile au fost finalizate anul trecut. Nu exista informatii cand va fi lansat sezonul 3 al seriei Dragoste pe nevazute insa cel mai probabil se va intampla anul acesta. Pe IMDb a obtinut nota 6.1 din 6.000 de recenzii si a fost nominalizata la 2 premii Primetime Emmy;
  • Dragoste pe nevazute: Brazilia (Love is blind: Brazil / Casamento às Cegas: Brasil – 2021) – reality show-ul din Brazilia are un sezon lansat anul trecut, alcatuit din 10 episoade. Nu exista informatii daca seria va avea si sezonul 2. Pe IMDb a obtinut nota 6.2 din 285 de recenzii;

Dragoste pe nevazute – Netflix

Kinetic Content, detinatorul formatului Dragoste pe nevazute detine si alte productii internationale care au fost difuzate de posturile TV din Romania precum Casatoriti pe nevazute (Marriage at first sight, difuzat in Romania de Pro TV) si Burlacul (The Bachelor, difuzat in Romania de Antena 1).
Dragoste pe nevazute este asemanator formatului Casatoriti pe nevazute.

Netflix continua sa adauge continut variat: filme, seriale, reality show-uri si documentare din toate colturile lumii.
Daca ati vizionat reality show-urile mentionate mai sus, ce parere aveti despre acestea?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII