Vincenzo si Mutarea in rai pe Netflix
In acest articol vom prezenta serialele sau filmele asiatice disponibile pe platforma Netflix in luna mai.
Ca un fluture (Navilera – 2021). Acest serial coreean ne prezinta pasiunea comuna a 2 oameni de varste diferite care trec peste dificultatile vieti pentru a-si indeplini pasiunea lor, aceea de a deveni balerini. Serialul este disponibil pe platforma Netflix de ieri, 4 mai.

Vincenzo. Actorul Song Joong Ki da viata personajului Vincenzo, un cetatean italian de origine coreeana, acesta lucreaza pentru mafie, avand functia de consultant. Vincenzo pleaca din Italia in momentul in care seful mafiei moare. Ajuns in Coreea de Sud, Vincenzo afla foarte repede ca faptele mafiei italiene nu se compara cu coruptia din tara sa de origine. Serialul Vincenzo este disponibil pe Netflix din 9 mai iar pe IMDB are nota 8.6 din 3.225 de recenzii.

Mutarea in rai (Move to heaven). Este un serial coreean din 2021 si este o drama. Titlul serialului il da o firma care se ocupa cu curatenia din casele oamenilor decedati. Firma Mutarea in Rai este administrata de un tata si fiul sau. Actorul Tang Joon Sang il interpreteaza pe Geu Roo, un tanar cu sindromul Asperger. Serialul Mutarea in Rai este disponibil pe Netflix din 14 mai.

Fata de nicaieri (Girl from nowhere – 2018) Sezonul 2.  Este un serial facut in Thailanda de fictiune, cu tente horror. Actrita Chicha Amatayakul da viata personajului Nanno care in acest sezon 2 se intoarce cu si mai multa dorinta de razbunare pentru profesori si studenti. Al doilea sezon al serialului Fata de nicaieri este disponibil pe platforma Netflix din 7 mai.

Vincenzo si Mutarea in rai pe Netflix

Super Viata (Super Me) este un film chinezesc din 2019. Sang Yu este foarte obosit din cauza lipsei somnului. El nu poate dormi pentru ca, de cate ori inchide ochii, viseaza un demon care il ucide in somn. Sang Yu descopera intr-o seara ca are o super putere. Poate aduce in viata reala obiecte din vis. Aceasta putere il face un om bogat foarte repede insa Yu nu va scapa de problema lui arzatoare si aume lipsa somnului. Filmul Super Viata este disponibil pe Netflix din 9 mai.

Netflix este una din cele mai cunoscute platforme de streaming din lume. Netflix pune la dispozitie abonatilor sai din intreaga lume filme si seriale originale dar si filme si seriale ale altor case de productie. In Romania pe langa Netflix mai este disponibila si platforma HBO GO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU