Bear Grylls si Presedintele Zelenski: Zona de razboi – documentar Discovery Channel
Discovery Channel va difuza duminica, 26 martie, de la ora 22, documentarul Bear Grylls si Presedintele Zelenski: Zona de razboi.

La 25 de ani dupa ce a plecat din armata, fostul soldat SAS Bear Grylls ajunge intr-o zona de razboi, in Ucraina. Expertul in tehnici de supravietuire a fost invitat de presedintele Ucrainei sa faca o plimbare prin tara sa pentru a vedea cum se descurca ucrainienii la un an de la invazia rusa.

Bear Grylls va afla de la ucrainieni ca, desi si-au pierdut persoane dragi in acest razboi, ei nu si-au pierdut speranta pentru victorie. Modul de leadership al presedintelui Zelenski i-a inspirat pe ucrainieni spre unitate si i-a adus admiratia a milioane de oameni din intreaga lume.

Calatoria lui Bear Grylls prin Ucraina a durat 3 zile si pana la plimbarea sa prin Kiev alaturi de presedinte, a descoperit ca orice antrenament de supravietuire nu te poate pregati pentru situatiile pe care le poti intalni intr-o zona activa de razboi. Ucraina este o tara amenintata constant cu lovituri cu rachete. Scopul Rusiei este de a-si cufunda tara vecina intr-o bezna totala incercand sa ii distruga infrastructura energetica.

Documentarul Bear Grylls si Presedintele Zelenski: Zona de razboi nu este numai despre intalnirea presedintelui ci este de fapt calatoria lui Bear Grylls catre Kiev si despre toti cei pe care ii intalneste in drumul sau. Bear Grylls ajunge in orasul Irpin, care este situat la 10 kilometri de Kiev si este vechea linie a frontului. In Irpin, el il va intalni pe soldatul Oleksander care, inainte de declansarea razboiului, era un simplu civil.

Bear Grylls va auzi povesti despre eroism, supravietuire, dar si tragedie. In acest documentar, rolul lui Bear Grylls nu va mai fi acela de expert in supravietuire, ci sa afle si sa inteleaga cine este Zelenski si cum arata viata lui in acest moment.

Warner Bros Discovery este o companie globala, lider in domeniul media si al divertismentului. Compania vinde produse emblematice cum ar fi Discovery Channel, Discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, Travel Channel, Animal Planet, Cartoon Network si altele.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.