Bebe Sef: Inapoi la treaba – sezonul 2 pe Minimax
Postul de televiziune Minimax va difuza din 1 mai episoade noi din serialul Bebe Sef: Inapoi la treaba.

Serialul va fi difuzat in fiecare zi, de la ora 18:30 si 22:00 si urmareste aventurile unui bebelus care se imparte intre familie si afaceri. Aventurile periculoase continua pentru Bebe Sef si prietenii lui care lucreaza la agentia Baby Corp. Pentru a-i ajuta, Bebe Sef apeleaza si la ajutorul fratelui sau, Timmy.

Iata cateva misiuni pe care Bebe Sef le va indeplini in noile episoade: conducerea companiei Baby Corp se schimba iar noul sef ii da lui Bebe o misiune noua pe care acesta trebuie sa o duca la bun sfarsit. Lucrurile se complica si mai tare pentru Bebe Sef atunci cand va veni bunica in casa lor, ea va imparti camera cu Timmy si Bebe. Venirea bunicii in casa pune in pericol identitatea secreta a lui Bebe Sef, aceea de agent al companiei Baby Corp.

In noile episoade, Bebe Sef se va duela cu un nou dusman numit Frederic Estes. In primul sezon, inamicul lui Bebe Sef a fost veteranul Bootsy Calico, un batranel care controla pisicile. O alta misiune pe care o primeste Bebe Sef de la directorul companiei Baby Corp  este aceea de a avea grija de noua arma secreta a companiei, un ser care elimina mirosurile neplacute. Acestea sunt doar cateva misiuni pe care Bebe Sef le va duce la bun sfarsit in noile episoade difuzate pe Minimax.

Bebe Sef: Inapoi la treaba – sezonul 2 pe Minimax

Serialul Bebe Sef: Inapoi la treaba este realizat dupa cartea cu acelasi nume scrisa de Marla Frazee. Serialul are 4 sezoane cu un total de 50 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 25 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Producatorii seriei au realizat si doua filme cu Bebe Sef. Unul dintre aceste filme va putea fi urmarit pe postul Pro Cinema miercuri, 6 mai, de la ora 16:30.

The Boss Baby: Cine-i seful acasa? (2017) prezinta sosirea unui bebelus intr-o familie. Este prima intalnire intre Timmy si Bebe Sef. Cel mic soseste in familie imbracat foarte elegant, la costum cu cravata si o servieta in mana. Inca de la sosirea lui in casa, Bebe Sef se va impune in fata lui Timmy.

Tim va descoperi din intamplare ca fratele lui Bebe Sef este de fapt un spion si il va ajuta pe acesta sa iasa castigator in lupta dintre bebelusi si catelusi.

Filmul The Boss Baby: Cine-i seful acasa este o comedie spumoasa care va binedispune intreaga familie. Filmul are durata de o ora si 37 minute, pe IMDb are nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • In comunicatul Minimax se specifica ca se va difuza sezonul 2. Daca este gresita informatia vina o are in totalitate postul Minimax.