Black Friday Orange – 2021
Orange Romania a dat drumul campaniei Black Friday inca de la inceputul acestei luni iar oferta este disponibila pana la finala lunii noiembrie, in acest articol vom mentiona reducerile oferite de acestia in cadrul ofertei Black Friday.

Anul acesta, Orange ofera reduceri la telefoane, obiecte conectate, accesorii si televizoare de la 8% pana la 87%, in functie de dispozitivul dorit. Este bine de stiut ca in cazul achizitionarii unui telefon, reducerile sunt valabile doar la activarea unui abonament nou sau la prelungirea unui contract existent pe 24 de luni. De asemenea, reducerile se ofera la telefoane in functie de tipul abonamentului ales sau detinut.

In plus, de Black Friday, Orange organizeaza o tombola prin care abonatii pot castiga in urma unei trageri la sorti unul dintre urmatoarele premii:

 • 4 telefoane Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB – extragerea are loc pe 2 noiembrie si participa abonatii inscrisi in perioada 25 octombrie – 1 noiembrie
 • 3 perechi de casti Apple AirPods Pro MWP22ZM – extragerea are loc pe 9 noiembrie si participa abonatii inscrisi in perioada 2 noiembrie – 8 noiembrie
 • 2 telefoane Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB – extragerea are loc pe 16 noiembrie si participa abonatii inscrisi in perioada 9 – 15 noiembrie
 • 3 telefoane Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB – extragerea are loc pe 23 noiembrie si participa abonatii inscrisi in perioada 16 – 22 noiembrie
 • 4 telefoane Samsung Galaxy S20 FE 5G 128GB – extragerea are loc pe 2 decembrie si participa abonatii inscrisi in perioada 23 – 29 noiembrie

Black Friday Orange 2021

In reteaua Orange, Black Friday se desfasoara in mare parte in aceeasi perioada ca anul trecut insa reducerile nu sunt stralucite. De asemenea, nu se ofera reduceri la serviciile fixe (televiziune prin cablu, televiziune prin satelit, internet fix sau telefonie fixa).

O campanie mai interesanta ar fi Pinata Party, care inca este activa insa stocul este limitat pentru premiile fizice iar pentru revendicare trebuie sa ne miscam foarte repede. Gasiti aici mai multe detalii despre Pinata Party.

Voi ce parere aveti despre ofertele Orange din cadrul campaniei Black Friday de anul acesta?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

 1. Black FraieDay este denumirea corecta.

  Tre’ sa fi complet idiot, ca pe final de an 2021, sa te legi la cap cu un abonament de 25 euro / lunar x 24 de luni (adica 600 euro doar valoare abonament) pentru a putea achzitiona o petarda de telefon si aia scoasa pe taraba la suprapret.

  Si asta in conditiile in care telefonul poate fi achiztionat din N surse care aduc in Romania telefoane mobile pe canale oficiale aka garantie direct de la producator.

  Daca nu ai posibilitatea sa-l achzitionezi cu plata intergrala, mai bine alegi metoda de creditare „rate fara dobanda” in combinatie cu un prepay sau Vodafone Felx de 9,99 euro / lunar cu nelimitat national si fara perioada minima contractuala. Orice varianta ai alege, dupa 24 de luni, daca faci un calcul diferenta de pret ramane in buzunarul tau.