Renasterea Europei Salbatice pe Nat Geo Wild
National Geographic Wild aduce un nou documentar din 5 septembrie 2020, numit Renasterea Europei Salbatice (Europe’s New Wild).

Renasterea Europei Salbatice va debuta sambata, 5 septembrie 2020, la ora 19:00 cu primul episod, Intoarcerea titanilor, un episod despre urmarile introducerii bizonului in muntii Carpati si despre revenirea lupilor cenusii.

Aceasta serie noua marca National Geographic Wild descrie in 6 episoade viata salbatica din Europa, dezvaluind natura in scenarii uimitoare, paduri, zone muntoase si urmarind evolutia plantelor si animalelor in locuri surprinzatoare.

In afara celor mai cunoscute orase din Europa, o alta Europa este dezvaluita unde o echipa dedicata are misiunea de a surprinde inima salbatica a acestui continent impresionant.

Renasterea Europei Salbatice arata povestea inspirationala a renasterii salbatice a continentului. Pe parcursul celor 6 episoade, serialul arata reinvierea spectaculoasa a naturii in cele mai variate si uimitoare scenarii din Europa.

Renasterea Europei Salbatice pe Nat Geo Wild
Acestea sunt episoadele seriei Renasterea Europei Salbatice:

 • Intoarcerea titanilor – difuzat sambata, 5 septembrie 2020, orele 19:00 si 22:00
 • Linxul lipsa – difuzat duminica, 6 septembrie 2020, orele 19:00 si 22:00 – in acest episod sunt dezvaluite subspecii rare din Peninsula Iberica
 • S.O.S. ursii! – difuzat sambata, 12 septembrie 2020, orele 19:00 si 22:00 – urmarile actiunilor de salvare a unei specii rare de urs in Italia si Croatia
 • Amazonul Europei – difuzat duminica, 13 septembrie 2020, orele 19:00 si 22:00 – Dunarea, adapostul multor specii pe cale de disparitie, sunt prezentate eforturile ecologistilor de a conserva acest mediu pretios
 • Intoarcerea saprofagilor – difuzat sambata, 19 septembrie 2020, orele 19:00 si 22:00 – vulturii din Bulgaria
 • Tinutul de zapada si gheata – difuzat duminica, 20 septembrie 2020, orele 19:00 si 22:00 – Aventuri din Cercul Arctic, eforturile de salvare a frontierei salbaticiei europene

National Geographic Wild se poate vedea in grila de programe a principalilor operatori de televiziune din tara, operatori precum: Digi (RCS & RDS), Vodafone (UPC), Telekom (cablu digita, IPTV si satelit), Orange (doar pe cablu, pe infastructura Telekom) sau Focus Sat.

Pe langa National Geographic Wild, in Romania sunt disponibile si posturile National Geographic Channel si National Geographic People.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

 1. National Geographic Wild este cel mai bun post de documentare din țară. E peste Posturile Discovery sau celelalte.
  Este chiar și peste National Geographic.
  Sper să-l introducă la Orange Satelit