Bollywood TV nu mai functioneaza la Digi DTH si Focus Sat
Bollywood TV este in prezent nefunctional in retelele DigiTV satelit (DTH) si Focus Sat. De ieri, programul nu mai este receptionat de abonatii celor doua companii pe platformele DTH.

Initial, in cursul zilei de ieri Bollywood TV nu mai functiona in reteaua DigiTV satelit, fiind functional in reteaua Focus Sat insa astazi programul nu mai functioneaza nici in grila operatorului detinut de grupul M7.

Bollywood TV este preluat de Digi prin simulcrypt de la Focus Sat. Conform informatiilor oferite de operatorii Digi (relatii cu clientii – 0314004000), exista o problema de natura tehnica de la furnizor (Bollywood). Totusi, exista informatii neoficiale oferite de tehnicienii Digi conform carora Bollywood TV ar fi iesit din grila de programe de satelit RCS – RDS.

In grila Focus Sat, televiziunea Bollywood TV este situata pe pozitia 22, TP 11747.
Bollywood TV inca functioneaza in grila de programe Digi cablu digital atat in format SD cat si in format HD.
Bollywood TV a intrat in grila de programe Digi pe 5 octombrie 2018 impreuna cu posturile Epic Drama si M5, iar varianta varianta BO HD a intrat in grila de cablu digital pe 29 noiembrie 2019.

Bollywood TV este o televiziune de divertisment operata de ISG TV SRL ce difuzeaza filme, seriale si show-uri din industria indiana. Asociatii firmei ISG TV SRL sunt Shimshon Shai, Elazar Gilad si Noemi-Gabriela Samoila-Zamfirescu. Cetatenii israelieni detin 90% din firma, restul de 10% fiind detinut de Noemi-Gabriela Samoila-Zamfirescu.

Bollywood TV nu mai functioneaza la Digi DTH si Focus Sat

Cateva productii apreciate si difuzate in prezent de Bollywood TV sunt: Culoarea iubirii, Jyoti, Urmarirea, In mintea lui Cyrus, Vendeta, Masa 21, Momeala, Casa plina, Luptatorii pentru libertate, Cu orice risc, Rascrurea – patru povestiri, Atacurile din Mumbai, Toba, 5 milioane in 5 ore, Nu te pui cu politica! sau emisiunea.

Am incercat sa contactam reprezentantii Bollywood TV pe numarul afisat pe site: 0757040422 si pe adresa e-mail tv@bollywoodtv.ro insa fara succes.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind receptia Bollywood TV in grilele operatorilor DigiTV satelit si Focus Sat. Voi ce parere aveti despre situatia de nefunctionare a acestui program, v-ar afecta daca ar fi eliminat din grila de programe Digi sau Focus Sat? Lasati un comentariu mai jos.

Update: Conform reprezentantilor Bollywood TV in Romania,  televiziunea și-a schimbat transportul și frecventa de emisie pe satelit.
Abonații DTH pot vedea canalul după actualizarea listelor de programe.
Noile date de receptie satelit BOLLYWOOD SD sunt:

Satelit: THOR 6
TP: BSS13
NID: 1536
TS-ID: 712
SID: 31207
Freq/Pol: 11958MHz/V
MODCOD: QPSK – 28000 – 7/8
Nu este nevoie sa repoziționati antena!
Update 11.05.2020: Bollywood TV apare din nou in grila Digi pe pozitia 132; Daca programul nu a aparut inca in grila, e nevoie de rescanarea programelor sau de o revenire la setarile din fabrica;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

62 COMENTARII

    • In materialul de mai sus gasiti noile coordonate ale postului. Pentru a-l receptiona din nou aveti 3 variante. 1 Introduceti manual noile coordonate ale postului in receptorul dvs.2 Stingeti receptorul 10 minute pana isi face actualizarea grilei si dupa il reporniti si ar trebui sa aveti acest post in grila.3 Intrati in meniul receptorului si va duceti la functia Revenire la Setarile Fabricantului si urmati pasi de rescanare a grilei. Succes.

 1. orii bagati altul ca lumea orii punetii inaapoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii santemi cliintiii vechiiiiinu mqai statii pe ganduriiii noi platim factura la voiiiiiiiiiiiiiiii haiiiiiiiiiii

  • Acest site nu repezinta digi sau focus sat. Sunati la departamentul relatii clientii si faceti o sesizare telefonica sa se rezolve mai repede problema cu postul dvs preferat.

 2. Bună ziua nu mi se pare corectă decizia RCS de a scoate Boollyood din grilă de pe satelit ptr ca noi oricum plătim.Vrem postul inapoi Multumesc frumos o zi bună

  • Buna ziua, din informatiile pe care le detinem, programul nu a fost scos din grila Digi, cei de la Digi trebuie sa actualizeze noii parametri de receptie, deci ar trebui sa rezolve.

  • Nu a fost scos Bollywood TV din grila Digi,doar au schimbat datele de receptie,pana la sfarsitul lunii Mai posibil sa revina Bollywood TV la satelit

 3. Verry bad😡😠😭eram forte Happy cu BOllywood in casa nostra aici in Italia macerata😷💓💓💓PS.te rugam draga BOolywood revino in inimile si caselle nostre🇷🇴

  • Bollywood TV nu a iesit din grila. Incercati maine sa opriti decodorul 10 minute si il reporniti, poate reusesc cei de la Digi sa actualizeze receptoarele pana atunci.

  • Cei de la Digi trebuie sa actualizeze noua frecventa pe receptoare, ar trebui sa rezolve zilele urmatoare. Va recomand ca periodic, de exemplu maine, sa lasati receptorul oprit 10 minute si sa il porniti din nou.

  • Buna ziua, Bollywood TV nu a fost scos din grila Digi, trebuie sa actualizeze ei noua frecventa pe receptoare, ar trebui sa rezolve zilele urmatoare. Va recomand ca periodic, de exemplu maine, sa lasati receptorul oprit 10 minute si sa il porniti din nou.

  • Salut vlad,
   Bollywood TV functioneaza din nou.
   Sper ca acum ai inteles de ce ti-am spus pe 7 mai ca reprezentantii Digi confirma prost. Noi am luat separat legatura cu cei de la Bollywood si, asa cum am actualizat si articolul, ne transmisesera inca de atunci ca s-au schimbat datele de receptie.

 4. Trebuia să sar mereu peste acest canal. Aveam deja obsesia de al sări cât mai repede,în așa fel încât să nu aud niciun cantec indian.
  Dacă dispar și turcii sărbătoresc!

 5. Posibil ca pana vineri problema cu Boo tv sa fie rezolvata. Sfat in special pentru abonatii digi. Cel putin in cursul noptii opriti receptoarele pentru reactualizarea listei de programe.

  • La ce operator sunteti aboat Focus Sat sau Digi? Daca sunteti la Digi DTH si nu receptionati acest post apelati la departamentul Relatii Clientii. Daca sunteti abonat la focus sat incercati sa introduceti manual noul TP. Il gasiti in material

 6. va multumesc frumos,am rezolvat problema cu -bollywood tv-pentru noi e foarte important acest program,iar daca il anuleaza trebuie sa schimbam si noi operatorul.

   • Unii oameni apreciaza acest post fiecare cu gusturile lui. Daca nu iti place ai la dispozitie telecomanda sterge-l din lista ta de programe.

  • Nu iti place sa inventat Telecomanda sterge-l din lista ta de programe. Iti dau o informatie Digi mai are contract cu Boo TV un an jumatate. Contractul teoretic se incheie in octombrie 2021. Daca nu cumva se va prelungi si vor intra si alte canale ale trustului Boo. Este doar o mica problema ce se va rezolva aceasta disparitie de pe DTH.

  • Buna ziua,
   Bollywood TV și-a schimbat transportul și frecventa de emisie pe satelit. In prima faza incercati sa opriti receptorul 10 minute, daca situatia este aceeasi incercati sa configurati manual noile coordonate:
   Satelit: THOR 6
   TP: BSS13
   NID: 1536
   TS-ID: 712
   SID: 31207
   Freq/Pol: 11958MHz/V
   MODCOD: QPSK – 28000 – 7/8

  • Tehnicul de la digi trebuie sa introduca in sistemul receptorului noul TP unde se afla Boo tv. Grabirea acestui lucru se face prin cat mai multe sesizari la departamentul Relatii cu Clientii.

 7. Am urmat acești pași, am oprit receiverul 10 minute și am dat revenire la setările din fabrica și nu a apărut nici un TV 5 iar Bollywood nu mai este în grila, poziția 122 canal indisponibil.

  • La ce operator sunteti abonat la digi DTH? 1 In privinta TV5 HD ar fi trebuit sa il receptionati. In timp ce receptorul a fost oprit nu s-a intamplat nimic cu ledul? La digi dth penru a reintra postul Boo tv ar trebui ca tehnicul sa introduca in sistemul receptorului noul TP unde se afla acest post. Din cauza softului abonatii nu pot face nimic singuri. Sfat sunati la Relatii cu Clientii si cereti reintroducerea lui.

 8. Pe scurt. Pentru a actualiza lista de programe abonatii digi si Focus Sat trebuie sa opreasca receptoarele 5-10 minute dupa aceea sa reporneasca receptoarele, sau sa revina la functia Revenire la Setarile Fabricantului. Meniu – Cautare si acolo au aceasta varianta (Setarile Fabricantului) dati ok si veti urma pasii de reinstalare a receptoarelor. Daca detineti receptoare personale (abonati Focus Sat) doar introduceti noile coordonate in receptoare. Acestea sunt cele 3 metode prin care abonatii pot receptiona din nou Bollywood tv.

  • Eu am dat revenire la setările din fabrică și degeaba.
   Eu iam lntrebat pe cei de la Digi pe messenger și mi-au zis că a fost scos din grila.
   Daca opresc decodorul 5 10 min este posibil sa fie Bollywood TV.
   Pe celălalt decodor kaon lmi sare de pe 121 la 123 și nu recepționez TV 5 Monde Europe.

   • Daca era scos din grila Boo TV nu credeti ca il scoteau si de pe cablu? Tehnicul de la digi trebuie sa introduca in sistemul decodorului noul TP unde se afla acest post. La fel cum au procedat cu TV 5 Europe HD care este de ceva timp free pe satelit. Opriti receptorul 5-10 minute ledul de pe receptor va fi intermitent, dupa ce se va opri ledul puteti sa reporniti receptorul. Pentru Boo tv faceti sesizare la Relatii Clientii pentru a grabi reintroducerea postului.

 9. Conform reprezentantilor Bollywood TV in Romania, televiziunea și-a schimbat transportul și frecventa de emisie pe satelit. 
  Abonații DTH pot vedea canalul după actualizarea listelor de programe. 
  Noile date de receptie satelit BOLLYWOOD SD sunt:

  Satelit: THOR 6
  TP: BSS13
  NID: 1536
  TS-ID: 712
  SID: 31207
  Freq/Pol: 11958MHz/V
  MODCOD: QPSK – 28000 – 7/8
  Nu este nevoie sa repoziționati antena!

  • Noi nu suntem de la Digi. Momentan, acest canal nu mai functioneaza in reteaua Digi, cei de la relatii cu clientii au specificat ca e o problema tehnica de la furnizor, momentan nu se stie daca va iesi definitiv din grila sau este intr-adevar o problema tehnica.