Digi Mobil se laudă că va extinde aria de acoperire a semnalului.

Accesând astăzi pe site-ul Digicare observ că RCS-RDS se laudă că va mări aria de acoperire a semnalului propriu pentru telefonia mobilă. Acest lucru ar trebui să se întâmple până la sfârșitul acestui an, după spusele celor de la Digi Mobil.

Acest anunț este pus mare, într-un pop-up, imposibil de evitat, pe care îl va vedea cu siguranță orice membru care accesează site-ul Digicare.

Acum rămâne de văzut cât de adevărate vor fi aceste laude ale companiei „RCS-RDS ”având în vedere că au apărut probleme și cu laudele oferite anterior. Mă refer strict la folosirea continuă a roaming-ului național și la limita de 100 MB de date în roaming-ul național. Aceste aspecte nu erau prevăzute atunci când Digi Mobil a promis ca abonații lor vor folosi rețeaua celor de la Vodafone necondiționat.

Accesând harta de acoperire a rețelei Digi Mobil observ ca aceștia nu stau foarte bine la acest aspect. Sincer mă așteptam ca aria să fie mică însă nici chiar așa. Totodată Digi anunță cu această ocazie că pe în rețeaua lor se pot conecta doar telefoanele ce acceptă conexiune 3G pe  900 MHz.

aria de acoperire a retelei digi mobil in tara noastra
Harta ariei de acoperire a rețelei Digi Mobil în țara noastră

Digi Mobil are în prezent oferte de nerefuzat (minute naționale nelimitate și internet 3g nelimitat pentru doar 5 euro fără TVA) însă problema gravă cu care se confruntă este în continuare semnalul. Digi a încheiat la începutul acestui an un parteneriat Vodafone pentru a le folosi rețeaua (având cea mai puternică rețea din Romania, abonații Digi Mobil au doar de câștigat) însă lucrurile s-au schimbat, apărând limite care nu erau prevăzute. Totuși Digi Mobil rămâne în continuare cea mai ieftină rețea de telefonie mobilă din Romania.

Toate informatiile privind parteneriatul dintre RCS-RDS si Vodafone le putem afla de aici .

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.