Viasat Nature HD si Viasat Explore HD intra la Vodafone
Compania Vodafone Romania (fost UPC) confirma pe pagina oficiala Facebook introducerea posturilor Viasat Nature HD si Viasat Explore HD in grila de programe din 15 iunie 2020.

Cele doua programe vor intra pe pozitia 188 (Viasat Nature HD) si pozitia 189 (Viasat Explore HD), in prezent posturile sunt disponibile in grila Vodafone doar in format SD.

Viasat Nature HD si Viasat Explore HD intra la Vodafone (UPC) in pachetul TV Complet, in care sunt disponibile in prezent posturile Viasat. Alaturi de aceste programe, au fost confirmate Film Cafe HD si TV Paprika HD, programe confirmate si de AMC inca de acum cateva zile.

Asadar, Vodafone a confirmat pana in prezent introducerea a 4 televiziune HD in grila din 15 iunie 2020, Viasat Nature HD, Viasat Explore HD, Film Cafe HD si TV Paprika HD. Cele doua programe Viasat sunt disponibile in format HD in grilele urmatorilor operatori:

 • Digi (RCS & RDS);
 • Telekom;
 • Orange;
 • NextGen ;
 • Akta ;

Viasat Nature este un program care difuzeaza emisiuni si documentare despre natura, povesti neslefuite, convingatoare si frumoase, spuse de persoane aflate in mijlocul naturii.

Viasat Explore difuzeaza de la cele mai noi descoperiri stiintifice la vietile de zi cu zi ale personajelor impresionante ce fac lucrurile doar putin altfel.

Posturile Viasat (Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, TV1000 si Epic Drama) sunt detinute de trustul Viasat World, o companie suedeza. Desi Viasat World detine mai multe posturi, in Romania sunt disponibile doar Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, TV1000 si Epic Drama.

Desi s-au vehiculat zvonuri privind alte posturi care ar urma sa fie introduse in grila de programe Vodafone, doar cele 4 programe in format HD au fost confirmate de Vodafone.

Reamintim ca ultimele programe introduse in grila Vodafone au fost Insight 4k si Super TV2 care au intrat in grila acum aproximativ 2 luni. Nautical Channel a fost eliminat din grila la sfarsitul lunii martie.

Update 15.06.2020: Programele mentionate au intrat in grila de programe Vodafone;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Salutare Robert,
  pentru cei care sunt interesati, canalele au intrat pe frecventa 450 MHz, SR 6900, Constelatia QAM/256, FEC 3/5.
  Pe aceasta frecventa mai sunt urmatoarele posturi:
  ID, Antena Stars, H!T Music, M1, Penthouse Passion, RTL II Maghiar, Viasat Explore SD, Zona recomandari si 6 Channels.

  • Multumim! Insa pentru cei mai multi abonati este suficent sa le scrii pozitia posturilor pe receptoare, din cate stiu sunt scrise in material. Foarte putini se pricep sa scaneze manual frecventele. Dar multumim pentru ajuor.

   • Cu placere.
    Din pacate eu nu pot vedea pozitile, deoarece eu locuiesc in Germania si canalele le receptionez de pe serverul care este in Romania si este legat pe cablu la Vodafone. 🙂

  • Cele 4 canale inclusiv canalele Viasat au intrat pe o frecvență nouă recent activată în majoritatea regiunilor pe 450 Mhz. Pe această frecvență nu mai există nici un canal.

 2. Da au intrat .La multi abonati au disparut canalele din grila digitala.Depinde si de televizor.Trebuie facut un reglaj/setare tv.
  Asta se intampla la fiecare modificare in grila.

  • Pentru moment cam atat ,cu toate ca mai sunt 2 frecvente libere. Se zvonea si de posturile TNT HD si BBC Earth HD care sunt in aplicatia vodafone tv insa nu sunt pe Vodafone tv fix (UPC)

 3. E bine pentu noi clienti dar reamintesc anomalia ce o practică vodafone la posturile maghiare tv2 si super 2 tv oare ce se intimpla cu aceste posturi nemaiîntîlnită la alte firme de cablu cand revine la normal situatia?