The Fishing & Hunting Channel schimba formatul de principiu
In cursul zilei de ieri, in sedinta CNA s-a discutat solicitarea venita din partea societatii Fishing & Hunting Tematic SRL pentru modificarea licentei audiovizuale. Mai jos vom detalia modificarile solicitate.

The Fishing & Hunting Channel isi schimba formatul de principiu, din tematic – pescuit si vanatoare profilul devine sportiv. In plus, au fost solicitate urmatoarele modificari:

  • limba de difuzare: pe langa limbile romana si maghiara se adauga bulgara si ceha
  • structura de programe se modifica in felul urmator:
    • productiile proprii cresc de la 0% la 70%
    • operele altor producatori scad de la 100% la 30%

Luna trecuta, societatea a avut si o schimbare de actionariat insa fara sa notifice CNA-ul: actionariatul minoritar de 20% trece de la DPO Services KFT (Ungaria) la Tematic Media Group KFT (Ungaria). Actionarul majoritar ramane Tematic Cable SRL.

The Fishing & Hunting Channel schimba formatul de principiu

Postul a fost reprezentat in sedinta de avocatul companiei (administratorul nu a putut participa la sedinta din cauza unor probleme de sanatate), mentionand ca actionariatul se schimba doar ca nume in urma unei fuziuni prin absorbtie. Cererea a fost facuta si datorita mutarii intr-un studio mai potrivit.

De asemenea, reprezentantul televiziunii a mentionat ca solicitarea de a schimba formatul de principiu in sportiv se face deoarece activitatile de pescuit si vanatoare sunt activitati sportive iar incadrarea postului este mai corecta in categoria activitatilor sportive.

The Fishing & Hunting Channel se afla in grilele celor mai mari operatori din Romania dupa cum urmeaza:

  • pe cablu: Digi (SD), Orange Romania (HD)
  • pe satelit: Digi (SD), Focus Sat (SD), Orange Romania (HD)

The Fishing & Hunting Channel a fost disponibil si in grila Vodafone insa a fost eliminat la finalul anului 2020.

Job TV isi schimba actionariatul

In aceeasi sedinta, s-a discutat despre schimbarea actionariatului televiziunii Job TV, actionarul unic era Barcan Daniela Violeta care nu se va mai ocupa de post deoarece se va orienta spre domeniul HoReCa iar noul actionar unic va fi Voinea Gheorghe Sorinel. In plus, se modifica si sediul social din Ploiesti, Str. Marin Mehedinteanu, Nr. 3-5 in Bucuresti, Piata Charles de Gaulle, Nr. 4-6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  1. Toate canalele care au ajuns la coada grilei dupa noua lege a gruparii pe tematica, vor acum sa ajunga cat mai sus in grila, de-aia se declara generaliste. Ca si cum lumea daca ar vrea n-ar putea sa-si aranjeze cu un stick canalele asa cum doreste…