Informatii puncte Thank You Orange

Informatii puncte Thank You Orange – punctele Thank You reprezinta o modalitate a celor de la Orange de a recompensa utilizatorii retelei Orange cu vechime pentru anumite operatiuni.

Punctele Thank You Orange pot fi utilizate pentru achizitia dispozitivelor oferite de catre Orange: telefoane, tablete, televizoare, modemuri si accesorii. Nu se pot utiliza pentru plata facturii Orange. Este important de stiut ca punctele Thank You se pot utiliza doar dupa 12 luni de abonament in reteaua Orange.

Cat valoreaza punctele Thank You?

In primul an in care primim puncte Thank You, 10 puncte valoreaza 1 euro. In al doilea an 10 puncte valoreaza 1.2 euro, in al treilea an 1.3 euro, valoarea crescand cu 10% in fiecare an pana la maxim 10 ani. Astfel, in al 10-lea an 10 puncte Thank You valoreaza 2 euro.

Aceste puncte sunt oferite in urmatoarele cazuri:
-la plata facturii Orange: daca avem un abonament individual de voce sau internet de minim 5.64 euro fara TVA la fiecare plata a facturii primim 10% din valoarea acesteia; de exemplu, daca avem factura de 10 euro, vom primi 10 puncte Thank You insumand 1 euro; daca avem oferta Orange Love, atunci vom primi 20% din valoarea facturii achitate;
-la utilizarea contului MyOrange; la prima utilizare a contului MyOrange primim 50 puncte Thank You;
-in ziua de nastere sau ziua onomastica;

Cum putem transfera puncte Thank You?

Putem face transferul prin urmatoarele modalitati:

  • *100# – ramura Thank You – folosind parola Thank You;
  • la relatii cu clientii Orange (300 apelabil din reteaua Orange sau 0374300300 apelabil din alte retele) – ramura Thank You – folosind parola Thank You;
  • cont MyOrange – sectiunea Thank You;

Pentru transferul punctelor este nevoie sa introducem numarul de telefon catre care dorim sa efectuam transferul si atat noi cat si persoana catre care sunt transferate punctele vom primi un mesaj de confirmare. Putem transfera maxim 300 de puncte o data la 4 luni. Ramane in continuare valabila conditia de a avea 12 puncte pentru a putea utiliza/primi puncte Thank You.

Informatii puncte Thank You Orange

Valabilitatea acestor puncte este de 3 ani si expira in data de 31 decembrie in cel de-al treilea an. Pentru a afla cate puncte Thank You avem in prezent, avem urmatoarele variante:

  • apel la *100# sau 300;
  • contul online MyOrange;
  • verso factura;

Alaturi de punctele Thank You Orange ofera si alte beneficii abonatilor sai, trafic de date suplimentar pentru fiecare an petrecut in retea, vouchere de reducere, internet nelimitat de ziua noastra de nastere si un serviciu bonus oferit cadou.

Voi ce parere aveti despre sistemul de puncte Thank You oferit de catre Orange?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. buna ziua,
    va rog sa folositi punctele thank-you de la ***** SI ****** la plata abonamentului din factura viitoare deoarece am inteles ca nu se cumuleaza de la un an la altul si am pierdut in fiecare an punctele nefolosite.Nr.telefon ******* si *******.Multumim