Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix vor intra in grila UPC

Programele Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix vor intra in grila de programe UPC in perioada urmatoare. Desi momentan nu avem un termen exact in ceea ce priveste introducerea acestor programe, modificarile ar urma sa fie facute in perioada urmatoare, cel tarziu in luna martie.

Programele Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix ar urma sa intre in grila de programe UPC ca rezultat al introducerii acestor posturi in lista must carry pe anul 2019, dintre noile posturi care se afla in must carry enumeram si Magic TV, Rock TV, Medika TV si NCN. Aceste 4 posturi din urma deja sunt in grila de programe UPC.

Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix vor intra in grila UPC

Astazi au fost efectuate teste in reteaua de televiziune UPC pe frecventele 250 si 258, acestea fiind frecvente pe care ar urma sa fie introduse posturile TV. Programele Medika TV si NCN au intrat in grila UPC la finalul lunii octombrie 2018 iar posturile Rock TV si Magic TV sunt de mai mult timp in grila de programe UPC. Odata cu introducerea posturilor Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix in grila UPC exista posibilitatea ca programul eStrada TV sa fie eliminat din grila, acesta fiind scos din lista posturilor must carry pe 2019.

Reamintim ca din grila UPC au iesit recent (la sfarsitul lunii ianuarie 2019) programele Sundance SD/HD si Class Horse TV. Alaturi de IDA TV si Linkpress TV in grila de programe UPC vor intra posturile Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix, toate aceste posturi reprezentant un interes scazut din partea majoritatii abonatilor UPC.

Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix vor intra in grila UPC

De asemenea, recent UPC a marit suma solicitata abonatilor UPC de la 1.50 la 1.98 lei pe luna pentru livrarea facturilor printate. In privinta abonamentelor UPC exista zvonuri ca ar mai urma mariri de preturi in perioada urmatoare, desi preturile au mai fost marite in reteaua UPC la finalul anului 2018.

Voi ce parere aveti despre urmatoarele modificari din grila UPC (introducerea posturilor TV Bucuresti TV, Orizont TV, Kapital TV si Cinethronix)? Ce parere aveti despre aceste posturi?

Update 28.02.2019: Bucuresti TV a intrat in grila UPC pe pozitia 95; Orizont TV a intrat in grila UPC pe pozitia 654; Multumim Radu si Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

56 COMENTARII

  • Este bine ca au fost introduse programe in grila UPC insa asteptam si programe de o calitate mai ridicata, nu numai posturi din grila must carry care sunt gratuite si pe care sunt obligati sa le introduca.

 1. Domnule Marius in grila nationala a upc vor intra in curand Cinethronix, Mtv Europe, Nicktoons si Kapital tv. Nu tvr international ,6tv Jurnal tv. Sper ca ati inteles nu mai scrieti posturi tv pe care le doriti dvs. O zi buna.

  • Eu nu inteleg ceea ce scrieti, scrieti acelasi lucru de fiecare data folosind un nume diferit de canal tv.
   Fie detaliati la ce va referiti, fie va sterg comentariile urmatoare.

 2. Domnule Marius Bogiu posturile enumerate de dvs vor intra in curand in grila UPC Nationala. Nu au intrat inca. Cand vor intra voi scrie aici pe acest sait.

 3. Pe site-ul Cinethronix este afisata informatia conform careia va intra in curand acest program si in grila digitala UPC pe pozitia 319;

  Ii multumim colegului Bebe pentru informatii.

 4. Postul Cinethronix este foarte bun cu multe documentare interesante. Ne bucuram de intyroducerea lui. Pentru celelate posturi tv nu pot sa ma pronunt deocamdata.