Preturi abonamente TV si Internet Akta

Preturi abonamente TV si Internet Akta – Preturile pachetelor de televiziune si internet in reteaua Akta (DCS) vor fi detaliate mai jos, inclusiv beneficiile fiecarui pachet.

In reteaua Akta ne putem abona la televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixa si telefonie mobila. Pachetele serviciului de televiziune prin cablu sunt:

Akta Baza Analogic (21 sau 30 RON, in functie de zona)
-contine 58 sau 66 posturi, in functie de zona;

Akta Digital Start (31 sau 34 RON, in functie de zona)
-contine 89 canale TV + 12 posturi radio;
-fiecare receptor se poate lua in chirie platind 6.5 RON/luna;

Extraoptiunile disponibile in reteaua Akta sunt:
Akta Maxpak (20 RON)
-HBO SD/HD, HBO2 SD/HD, HBO3 SD/HD, Cinemax SD/HD, Cinemax 2 si serviciul online HBO GO;

Akta Energy (6.5 sau 10 RON, in functie de zona)
-contine 3 posturi de adulti: Private TV, Hustler TV si SuperOne;

Akta Evolution (10.5 RON)
-aceasta optiune contine programele Crime & Investigation Network, Viasat Explore, Viasat Explore HD, Viasat History;

Akta FilmBox (7 RON)
-contine 2 programe de filme, FilmBox Family si FilmBox Extra HD;

Akta HD (15 sau 5 RON, depinde daca avem Akta Total Pack)
-extraoptiunea Akta HD contine urmatoarele posturi in format HD: Pro TV HD, TVR1 HD, Antena 1 HD, Kanal D HD, Antena 3 HD, Digi 24 HD, Cinemaraton HD, Epic Drama HD, TNT HD, Travel Channel HD, BBC Earth HD, History HD, Viasat Nature HD / Viasat History HD, Viasat Nature HD, Investigation Discovery HD, DocuBox HD, Arcadia World TV HD, Pro X HD, Look Plus HD, Look Sport HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Pro 2 HD, Antena Stars HD, ComedyEst HD, Magic TV HD, The Fishing & Hunting HD, HGTV HD, Happy Channel HD;

Akta Digital Hungarian (10 RON)
-in aceasta optiune avem urmatoarele posturi maghiare: ATV, Cool TV, Film+, Slager TV, RTL Klub, RTL2, Duna TV, M2, Erdely TV, M1, Hir TV, Story4, Duna World, TV4;

Akta Total Pack (30 RON)
-acest pachet contine programele din extraoptiunile Akta Maxpak, Akta Evolution si Akta Energy;

In ceea ce priveste serviciul de internet fix, Akta ofera urmatoarele pachete:

Akta Fibra Torent (53.5 RON sau 46.5 RON daca optam si pentru cablu TV)
-Viteza download de maxim 50 Mbps;

Akta Fibra Torent Plus (73.5 RON sau 66.5 RON daca optam si pentru cablu TV)
-Viteza download de maxim 100 Mbps;

Pana la 31 ianuarie 2020 avem o oferta conform careia putem beneficia de urmatoarele pachete reduse:
-Akta cablu analogic – 24 RON;
-Akta digital – 27 RON;
-Akta internet – 23 RON;
-Akta mobil – 2 euro;

Preturi abonamente TV si Internet Akta

De asemenea, in cadrul aceleiasi promotii abonatii Akta (noi sau existenti) care contracteaza servicii noi si achita contravaloarea facturii Akta pentru toate serviciile pe luna ianuarie pot primi o boxa bluetooth Joy.

Taxa de instalare este de 100 RON, reprezentand contravaloarea materialelor si manopera instalarii. Preturile serviciilor oferite de Akta depind foarte mult de zona, in zonele cu alti operatori putem obtine reduceri substantiale datorita promotiilor locale/regionale.

Lasati un comentariu mai jos daca aveti nelamuriri privind oferta Akta.

Update 03.06.2020: Akta ofera urmatoarele abonamente in cadrul promotiei vara 2020:
-Akta Internet: 23 lei;
-Akta Cablu: 24 lei;
-Akta Cablu Digital: 27 lei;
-Akta Mobil: 2 euro;

Update 28.11.2021: Avand in vedere ca Akta a fost preluata de Digi, pentru a contracta un pachet de internet va trebui sa ii contactam pe cei de la Digi;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

81 COMENTARII

 1. Bună ziua mama mea este abonata la voi la cablu AKTA de vro 9 ,10 ani și vrea sa adauge și net la pachet cum procedează.
  Va mulțumesc aștept răspuns.

  • In Vaideeni, Valcea Digi nu are acoperire pentru serviciile fixe, infrastructura proprie, insa este acoperire pentru reteaua veche Akta, puteti suna la relatii cu clientii Digi la numarul 0350400414 pentru detalii, Akta a fost cumparata de Digi.

  • Akta a fost cumparata de Digi, va recomand sa sunati la relatii cu clientii Digi Buzau la numarul 0338400414 pentru a verifica daca puteti semna direct cu ei sau daca veti semna cu Akta.

 2. Ma puteti ajuta sa deschid un abonament tv, internet si telefon fix, la minimum.
  Nume si prenume: ***
  Adresa : Bulevardul * nr *, ap *, Brasov

  In prezent eu ma aflu temporar în Franta, adresa email *****@gavaza.org
  tel mob 00 33 ********

  Multumesc mult,

  M. Gavaza

  • Akta a fost cumparata de Digi iar in Brasov exista acoperire pentru serviciile Digi, deci trebuie sa faci o cerere pentru instalarea serviciilor Digi.
   Puteti face acest lucru online pe site-ul digiromania.ro, comandand serviciile dorite.

 3. Akta, a fost o companie de c…t, odată cu preluarea de către Digi, mă gândeam că se vor rezolva unele probleme. De două zile am sesizat lipsa semnalului la internet, dar nu au rezolvat problema. Mi se spune că sunt trecut pe lista de așteptare, așa ar trebui sa procedăm și noi cu plata facturii?

  • Akta a fost preluata de digi, din cate vad in Tatarastii de jos digi are retea fixa. 0347 400 401 acesta este nr Relatii Clientii Teleorman.

    • Asa cum a mentionat si Gorila, serviciile fixe Akta TV au fost preluate de Digi, tranzactia se va finaliza luna urmatoare. Acest lucru inseamna ca toti abonatii Akta vor fi trecuti treptat pe reteaua si ofertele Digi.
     Digi are fibra optica in Tatarastii de Jos, va recomand sa va abonati direct la ei, au oferte foarte bune in zonele rurale, mai bune decat cei de la Akta.

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Akta.
   Pentru a va abona la ei trebuie sa ajungeti intr-o casierie Akta sau sa faceti o comanda telefonic la 0377778899.

  • Buna ziua,
   Daca aveti si cablu TV, pretul abonamentului Akta Fibra Torent (50 Mbps) este 53.5 RON sau 46.5 RON, depinde de zona.
   Puteti face o cerere la relatii cu clientii Akta pentru a verifica exact la ce pret va incadrati.

 4. Akta ofera urmatoarele abonamente in cadrul promotiei vara 2020:
  -Akta Internet: 23 lei;
  -Akta Cablu: 24 lei;
  -Akta Cablu Digital: 27 lei;
  -Akta Mobil: 2 euro;

  • Buna ziua,
   La Akta, preturile depind de concurenta din zona, va recomand sa ii contactati pe ei pentru a afla concret preturile abonamentelor de care puteti beneficia.

 5. Plătesc pachetul de 37 de lei cu 86 de canale digitale și primesc în schimb 15 posturi digitale și restul analogic nu e normal așa ceva am sunat la relații și de acolo nu mia dat nici un răspuns corect nici nu știa ce sa zică

 6. Unde akta are cablu tv,digi si telekom au demult antene satelit,iar pretul cu tot cu etraoptiuni e mare si datorita faptului ca la ceilalti operatori e tot cam la fel,la telekom se stie e scump,e pe duca,la digi satelit cumperi tot deci e mai scump sa platesti in rate lunare decodoarele lor, taxa de instalare ma rog si la ei, iar internetul fix de la akta e cel mai prost din tara,aici akta profita ca n-au concurenta da mai bine fara internetul lor

  • Cezar legat de akta ai dreptate sunt foarte scumpi unde nu au concurenta. Despre dth digi poti lua receptorul in rate 6 12 24 luni si cu rata lunara ajungi cam la acelasi pret ca la akta insa calitatea imagini este superioara aktei. Taxa la digi o platesti in prima luna dar iti dau ca bonus in prima luna toata grila lor.

  • Au iesit de pe analog viasaturile au fost inlocuite. Dupa cum vezi in material Viasaturile sunt trecute in pachetul HD.Pe cablu cat platesti? Sub 30 lei? Nu cred.

 7. Suntem clienți AKTA (soțul meu e titular de contract). Locuim la țară doar vreo 6 luni pe an(mai – noiembrie), am făcut cerere pt. întreruperea serviciului de cablu din noiembrie2019 până în aprilie 2020.La 1 martie 2020 vom face cerere pt. reluarea serviciului de cablu. Sper să nu ne puneți sa plătim costurile pt. instalare(100 roni) întrucât cablul este instalat și nu se face nici un consum de materiale. Dacă facem cerere până pe 31 ian. 2020 beneficiem de acea reducere a taxei de abonament cablu tv din pachetul promo? MULTUMESC

    • Cred ca fiecare vorbeste in functie de experientele avute cu fiecare companie. Totusi, din cunostintele mele suportul tehnic este destul de slab la Akta iar preturile sunt mari in zonele in care nu exista concurenta. In plus, ramane de vazut ce vor face cu Digi in urma acelui acord de operare.

    • Poate in zona ta ai fibra optica de la akta si de aceea merge bine. In zonele unde nu au fibra au foarte mari probleme, au multe defectiuni. In scurt timp vei avea grila digi sa vedem atunci ce vei spune.

 8. Ce-mi plac3 cum suna „Akta energy”…prima data te gandesti la un abonament de energie electrica, cum au cei d3 la Digi „Digi energy”..si cand colo energy este pornache :)))))