Ziua Disney la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV a anuntat ca va sarbatori Ziua Disney printr-un program special. Ziua Disney va fi sarbatorita la Pro TV duminica, 9 ianuarie. Pe parcursul intregii zi, Pro TV va difuza filme Disney. In acest material vom detalia cateva dintre aceste filme ce vor fi difuzate maine de Pro TV.

Ice Princess / Printesa ghetii (2005) – duminica, 9 ianuarie, ora 10:15. Casey Carlyle (Michelle Trachtenberg) este o adolescenta inteligenta care are probleme de adaptare. Visul lui Casey este acela  de a deveni o patinatoare insa mama ei doreste ca ea sa studieze la Harvard. Intr-o zi, Casey are sansa de a se antrena cu o fosta patinatoare celebra, Kim Cattrall (Tina Harwood). Casey va trebui sa aleaga intre visul ei de a deveni patinatoare si visul mamei de a o vedea studiind la Harvard.

Filmul Printesa Ghetii are durata de o ora si 38 minute iar filmarile au avut loc in Toronto, Ontario, Canada. Pe IMDb a obtinut nota 6.

Into the Wood / In inima padurii (2014) – duminica, 9 ianuarie, ora 12:15. Filmul In inima padurii este un muzical in care vom vedea aproape toate personajele din basmele Fratilor Grimm intr-un singur film. In acest muzical ne vom reintalni cu: Scufita Rosie, Cenusareasa, Jack (din Jack si vrejul de fasole), Fat Frumos si altii.

Povestea incepe cu un bacan si sotia lui care isi doresc foarte tare un copil insa ei nu pot avea copii pentru ca au fost blestemati de o vrajitoare. In acest muzical vom vedea actorii: Johnny Depp (lupul din Scufita Rosie), Chris Pine (Fat Frumos ), Anna Kendrick (Cenusareasa) si altii.

Filmul In inima padurii are durata de doua ore si 5 minute iar filmarile au avut loc in Anglia. Pe IMDB a obtinut nota 5,9.

The Pacifier / Bona de la fortele speciale (2005) – duminica, 9 ianuarie, ora 14:45. Un om de stiinta creeaza un dispozitiv top secret. Acel dispozitiv este dorit de guvern dar si de oameni rai. Inainte sa fie ucis, omul de stiinta ascunde dispozitivul undeva in casa lui. Shane Wolfe (Vin Diesel) este trimis de guvernul american sa caute dispozitivul si sa pazeasca cei 5 copii ai omului de stiinta care au ramas singuri si sunt vulnerabili in fata raufacatorilor.

Filmul Bona de la fortele speciale are durata de o ora si 35 de minute iar filmarile au avut loc in Ontario, Canada. Pe IMDb a obtinut nota 5,6.

Ziua Disney la Pro TV

Cinderella / Cenusareasa (2015) – duminica, de la ora 16:45, pe Pro TV si de la ora 09:40 pe HBO 2. Acest film este o adaptare a povestii clasice cu acelasi nume. O fata pe nume Ella (Lily James), ramane orfana si este transformata in slujitoare de mama ei vitegra si cele 2 fiice ale acesteia. Numele Ellei este schimbat in Cenusareasa. Ea este o fata buna, cu o inima curata. Intr-o zi, viata Cenusaresei se va schimba atunci cand ea va dansa la bal alaturi de print. Cenusareasa este ajutata de o zana (nasa ei) sa ajunga la bal fara ca surorile vitrege si mama lor sa stie ca Cenusareasa este la bal.

Filmul Cenusareasa are durata de o ora si 45 de minute iar filmarile au avut loc in Anglia. Pe IMDb, Cenusareasa a obtinut nota 6,9.

The Jungle Book / Cartea Junglei (2016) – duminica, 9 ianuarie, pe Pro TV, de la ora 20. Mowgli (Neel Sethi) este un copil crescut de o haita de lupi in jungla. Un tigru pe nume Shere Khan doreste sa il ucida pe baiat, Bagheera (o pantera neagra) decide sa il duca pe Mowgli intr-un sat al oamenilor. Pe drumul catre sat, Mowgli are parte de aventuri interesante.

Filmul Cartea Junglei are durata de o ora si 46 de minute, filmarile au avut loc in Los Angeles, California, SUA. Pe IMDb, filmul a obtinut nota 7,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII