Calatorie spre centrul Pamantului – Warner TV si Film Now
Postul de televiziune Warner TV a programat pentru sfarsitul lunii august si inceputul lui septembrie doua filme exceptionale care au castigat numeroase premii. In acest material vom detalia aceste filme.

Bicentennial Man / Omul Bicentenar (1999) – 26 august, ora 18:45 si 19 septembrie ora 20:40. Filmul Omul Bicentenar este un film SF facut dupa cartea scrisa de Isaac Asimov, Omul Pozitronic.

Richard Martin (Sam Neill) cumpara un robot inteligent care are misiunea sa se ocupe de toate treburile casnice: gatit, curatenie si alte treburi prin casa. Cand ajunge cu robotul umanoid acasa, Martin se sfatuieste cu familia sa privind numele pe care sa il puna robotului. Toti sunt de acord sa ii puna numele Andrew, numele acesta il poarta si fiul cel mic al lui Martin.

Familia se poarta cu Andrew asa cum s-ar purta cu un om, nu ca un robot, incercand sa il invete anumite lucruri pe care le dobandesti doar daca esti om, cum ar fi: sensibilitatea, emotia, curiozitatea si prietenia. Astfel, Andrew va porni intr-o calatorie prin care va intelege ce inseamna sa fii om.

Filmul Omul Bicentenar a fost nominalizat la Oscar la categoria machiaj. Pelicula are durata medie de 2 ore si 12 minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Calatorie spre centrul Pamantului – Warner TV si Film Now

Journey to the Center of the Earth / Calatorie spre centrul Pamantului (2008) – 23 septembrie, ora 21, filmul mai poate fi urmarit si pe Film Now pe 25 august, ora 18:30. Calatorie spre centrul Pamantului spune povestea lui Trevor Anderson (Brendan Fraser), care este de profesie vulcanolog.

Fratele lui Trevor a disparut iar acesta ii lasa acestuia indicii intr-o carte. Trevor, alaturi de nepotul sau si o cercetatoare, pleaca in Islanda in cautarea fratelui sau. In Islanda, cei trei cad intr-o pestera care ii duce catre centrul Pamantului. Ei vor avea parte de aventuri de neuitat, se vor intalni cu fiinte infricosatoare printre care si un tiranozaur.

Filmul Calatorie spre centrul Pamantului este realizat dupa romanul Voyage au centre de la Terre. Filmul are durata de o ora si 33 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Warner TV apartine companiei Warner Bros Discovery si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.