Campanie Telekom: Prepaid Christmas 2022
In preajma sarbatorilor de iarna, compania Telekom Romania Mobile Communications vine cu o noua oferta pentru utilizatori cartelelor prepay. Campania se numeste Prepaid Christmas 2022 si este o continuare a campaniei anterioare numite Ce mai faci?.

Campania Prepaid Christmas 2022 se va desfasura intre 9 decembrie 2022 si 15 ianuarie 2023. In cadrul acestei campanii, utilizatorii de cartele preplatite care incarca numerele cu minim 15 euro cumulat pana pe 15 ianuarie (pot reincarca o cartela cu 5 euro de trei ori), vor primi un voucher de 50 de euro. Acest voucher poate fi folosit la cumpararea unui telefon la liber sau la cumpararea unui telefon cu migrare catre unul dintre abonamentele Telekom Mobil.

Voucher-ul de 50 de euro este valabil 3 luni de la data activarii lui, se poate cumula cu alte promotii obtinute insa nu se poate cumula cu alt voucher. Utilizatorii prepay Telekom care incarca o cartela cu minim 5 euro in mai multe saptamani din cadrul campaniei pot castiga saptamanal 1 telefon iPhone 14 prin tragere la sorti. Sunt puse la dispozitie 6 telefoane.

Telekom Romania Mobile Communications este singurul operator din Romania care ofera beneficii nationale nelimitate (net, minute si SMS-uri) utilizatorilor de servicii preplatite. In oferta Telekom sunt disponibile urmatoarele optiuni:

  • Mobil Nelimitat cu 6 euro credit, valabil 30 de zile
  • Mobil Nelimitat – 8 euro credit valabil 35 de zile
  • Mobil Nelimitat Mini – 2 euro valabil 7 zile

Campanie Telekom: Prepaid Christmas 2022

Telekom continua sa isi tina promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce isi doresc clientii, mobil asa cum vrei, simplu si corect. Telekom lanseaza oferte de sarbatori in care sunt oferite smartphone-uri incluse in pretul abonamentelor sau in rate pornind de la 1 euro pe luna.

Noul slogan Telekom pentru cartelele prepay este: Cartela ai reincarcat, cadouri ai adunat. Pe piata mobila din Romania sunt cateva companii de telefonie mobila, printre acestea vom aminti: Telekom, Vodafone, Orange, Digi.

Voi ce parere aveti despre noua campanie Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.