Aventurile fratilor ursuleti – Cartoon Network
In acest articol vom detalia surprizele pregatite de posturile Cartoon Network si Boomerang pentru cei mici in luna aprilie.

Cartoon Network
Aventurile fratilor ursuleti
– din 18 aprilie, de la ora 19:20, de luni pana vineri. Acest serial este produs de studiourile Cartoon Network si este un spin-off al serialului Aventurile fratilor ursi, doar ca in Aventurile fratilor ursuleti, cei 3 ursuleti sunt micuti.

Micutii ursuleti Grizz, Panda si Ursul Polar isi cauta un loc unde sa stea. Ursuletii gasesc o cutie magica prin care calatoresc spre lumi minunate, in aceste lumi ei vor avea parte de aventuri dar isi vor face si prieteni, urmand sa inteleaga ca locul dupa care tanjesc sa il numeasca acasa poate fi oriunde cat timp cei 3 fratiori vor ramane alaturi uniti.

Aventurile fratilor ursuleti – Cartoon Network

Super eroinele DC – in fiecare sambata si duminica, de la ora 15:55. Pana pe 25 aprilie, fanii serialului Super Eroinele DC pot urmari in fiecare weekend episoade din sezoanele trecute. Din 25 aprilie, tot de la ora 15:55, vor incepe episoadele noi.

Diana, o eleva desteapta a liceului Metropolis, primeste un A (10) si astfel isi da seama ca pentru a ramane pe aceeasi linie a notelor bune ea trebuie sa munceasca foarte mult. Serialul Super eroinele DC are 5 sezoane cu un total de 116 episoade, pe IMDb a primit nota 6.

Cartoon Network va difuza din 9 aprilie Super eroinele DC – Cei mai cautati din Metropolis. Productia va fi difuzata in weekend, de la ora 14:40. Super eroinele trebuie sa prinda toti puscariasii din Metropolis care au fost eliberati.

In luna aprilie, postul Boomerang a pregatit pentru cei mici un program special numit Boomerang si cei mai buni prieteni, care va incepe pe 15 aprilie, de la ora 12. Acest program special va fi difuzat in fiecare zi de la ora 12, iar in cadrul acestui program, cei mici vor vedea cele mai indragite seriale care au ca tema prietenia.

Tot in luna aprilie, Boomerang a pregatit un maraton de episoade din serialul Mr. Bean. Cunoscutul serial are 5 sezoane si in total 118 episoade, fiecare episod are durata de 11 minute. Serialul Mr. Bean va fi difuzat in fiecare zi, din 4 aprilie, de la ora 14.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.