Campionatul deserturilor – pe TV Paprika
In acest material vom detalia cele mai interesante emisiuni culinare ce vor fi difuzate pe postul TV Paprika in luna septembrie. In prima luna de toamna, TV Papika ii va duce pe telespectatorii sai in cateva calatorii culinare prin diferite tari si continente cum ar fi Grecia, Noua Zeelanda sau Australia.

TV Paprika este unul dintre cele mai renumite canale TV gastronomice din lume oferind emisiuni culinare din diverse tari dublate sau subtitrate in romana si ungara. Iata care sunt cele mai interesante emisiuni culinare ale lunii.

Gordon, Gino and Friends: Ultimate Road trip / La drum cu Gordon, Gino si Fred – sezonul 3 – din 3 septembrie, ora 16:30. Cei 3 chefi ai acestei emisiuni pornesc printr-o calatorie atat culinara cat si o calatorie propriu zisa prin Grecia. Gino, Gordon si Fred vor face turul insulelor din Grecia cu vaporul, vor vedea curse cu ski jet-ul si scufundari printre epave.

Toata aceasta admosfera de vacanta va fi presarata si cu retete culinare grecesti preparate de cei 3 amfitrioni. Sezonul 3 al emisiunii culinare La drum cu Gino, Gordon si Fred are 6 episoade, fiecare episod avand durata de 45 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 8,4.

Campionatul deserturilor – pe TV Paprika

The Great Australian Bake Off / Campionatul deserturilor: Australiasezonul 5 – din 5 septembrie, de la ora 22. In aceasta emisiune, 12 cofetari amatori vor incerca sa realizeze unele dintre cele mai dificile retete de cofetarie pentru a obtine titlul de Cel mai bun cofetar amator al Australiei.

Pana sa obtina acest titlu, concurentii vor fi supusi la 30 de probe iar juriul va fi foarte vigilent si exigent. Sezonul 5 al emisiunii culinare are 3 episoade, pe IMDb a primit nota 7,3.

Bake off: The Professionals / Campionatul deserturilor: Infruntrarea maestrilor patiseri. sezonul 3 – din 5 septembrie, de la ora 23:15. In aceasta emisiune culinara se vor duela 15 echipe formate din cate 3 cofetari profesionisti. Echipele de cofetari vor face torturi, prajituri si dulciuri uimitoare.

The Greate Kiwi Bake off / Campionatul deserturilor – Noua Zeelanda – din 19 septembrie, de la ora 22. In aceasta emisiune, 10 cofetari amatori se vor duela pentru a castiga titlul de cel mai bun cofetar amator din Noua Zeelanda. Cofetarii amatori vor trebui sa prepare fursecuri, paine, placinte dar si tortul Pavlova. Emisiunea culinara Campionatul deserturilor: Noua Zeelanda a obtinut nota 7 pe IMDb.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.