Top 5 Jocuri pentru Android si IOS.
Daca te-ai plictisit sa stai in casa si nu mai stii ce sa faci ca sa iti umpli timpul, noi venim in ajutorul tau. Acest aricol este numai perfect pentru ce se intampla in ziua de azi. Asa ca, noi am ales cinci jocuri pentru voi. Ele sunt disponibile atat pe Android cat si pe IOS.

Dots and Boxes

Dots and Boxes transforma un joc traditional din copilarie, ce il jucai cu pixul si hartia, intr-un mod convenabil de a iti umple timpul cu telefonul. Acesta dispune de multiplayer local, prin care doua persoane pot juca jocul folosind acelasi dispozitiv Android sau IOS.

Aceasta functionalitate offline o face utila atunci cand nu aveti acces la Wi-Fi. Este un joc simplu, dar competitiv si captivant.

Crossy Road

Crossy Road se inspira din clasicul joc retro Frogger, oferind acelasi joc frustrant si captivant, cu o estetica distractiva. Modul cu doi jucatori va permite sa va jucati pe acelasi dispozitiv folosind un format de ecran separat pentru introducere.

Puteti concura simultan si sabota adversarul. Jocul functioneaza si cu Android TV, ceea ce va permite sa va jucati pe un ecran mai mare.

Glow Hockey 2 – Top 5 Jocuri pentru Android si IOS.

 Un alt clasic din lumea reala transformat într-un joc mobil distractiv este Glow Hockey 2, care aduce hocheiul aerian pe telefon. Acesta foloseste un ecran de smartphone sau de tableta ce face ca scara fizica a jocului sa fie mult mai mica, miza competitiva se simte la fel, ceea ce il face un joc minunat pentru doi jucatori.

Jocul este simplu, dar incredibil de distractiv. Folositi degetul pentru a va ghida pucul. Apoi, incercati sa introduceti pucul in poarta adversarului. La randul tau, trebuie sa iti aperi poarta ca adversarul sa nu inscrie.

Badland

Daca cautati ceva putin diferit, Badland este un titlu unic, cu un stil de arta excelent, pe care criticii l-au laudat. Scopul jocului este de a va ghida blobul prin obstacole pana cand ajungeti la sfarsitul etapei.

Jocul are moduri multiplayer cooperativ si competitiv. Joci pe acelasi dispozitiv, care este cel mai bun mod de a-ti coordona personajele in timp real.

Duel Otters

Duel Otters este jocul mobil local multiplayer perfect pentru o distractie rapida si competitiva. Vine la pachet cu mini-jocuri simple care se bazează pe reflexe, sincronizare si coordonare.

Speram ca acest top sa va ajute sa va umpleti timpul cat timp stati acasa. In plus, speram ca si plictiseala sa o alunge.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.