Campionatul European de Fotbal U21 se vede la TVR
Nationala Romaniei de fotbal de tineret (U21) va participa la Campionatul European ce va avea loc in perioada 24 martie – 6 iunie 2021. Toate partidele Campionatului European de fotbal U21 se vor vedea exclusiv pe TVR 1 si TVR 2.

Campionatul European de fotbal U21 trebuia sa se dispute in 2020 dar a fost amanat din cauza crizei  sanitare care s-a extins pe tot teritoriul planetei. Competitia va fi gazduita de 2 tari: Ungaria si Slovenia.

Forul European a modificat modul de desfasurare a competitiei dupa cum urmeaza: in perioada 24 – 31 martie se vor desfasura meciurile din grupe iar in perioada 31 mai – 6 iunie se vor desfasura meciurile din fazele finale.

Echipa de Tineret a Romaniei se afla in grupa A alaturi de Germania, Tarile de Jos (Olanda) si tara gazda, Ungaria. Meciurile din grupa A se vor disputa la Budapesta. Echipa de fotbal de tineret este antrenata de Adrian Mutu. Prezenta antrenorului Adrian Mutu la Campionatul European este incerta deoarece acesta a fost depistat cu noul virus.

Primul meci al Romaniei se va difuza pe 24 martie de la ora 22:00 si anume Romania -Olanda. La Campionatul Europen de Tineret vor participa 16 echipe impartite in 4 grupe dupa cum urmeaza:
Grupa A: Olanda, Germania, Ungaria, Romania
Grupa B: Slovenia, Italia, Cehia, Spania
Grupa C: Rusia, Danemarca, Franta, Islanda
Grupa D: Croatia, Anglia, Portugalia, Elvetia

Campionatul European de Fotbal U21 se vede la TVR

Primele 2 echipe clasate pe locurile 1 si 2 din fiecare grupa merg mai departe. Televiziunea Romana a semnat un parteneriat cu Federatia Nationala de Fotbal prin care TVR va transmite toate meciurile de fotbal ale Echipei Nationale de Tineret pana la finalul anului 2022.

In perioada 24-28 martie, TVR 2 va transmite Campionatul Mondial de Patinaj Artistic. Competitia se va desfasura la Stockholm, in Globe Arena. Competitiile de Patinaj Artistic revin dupa un an de pauza. In aceasta competitie vor participa cei mai buni sportivi ai ghetii.

Tot saptamana viitoare, posturile TVR 1 si TVR 2 vor transmite etape din Campionatele Nationale de Handbal Masculin si Feminin. Etapa a 19-a din Liga Zimbrilor si etapa a 13-a din Liga Florilor se vor desfasura in Maramures, in Baia Mare.

Posturile de televiziune TVR 1 si TVR 2 au profil generalist si sunt prezente in lista must carry publicata de CNA in fiecare an. TVR 1 si TVR 2 sunt in grilele de baza ale tuturor societatilor de cablu, dth si iptv din tara noastra.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII