Campionatul European de Patinaj Artistic – TVR si Eurosport
Posturile de televiziune TVR 2, Eurosport 1 si Eurosport 2 vor transmite in perioada 12-16 ianuarie Campionatul European de Patinaj Artistic de la Tallinn, Estonia. La Campionatul European de la Tallinn vor participa cele mai mari nume ale patinajului. Printre participantii acestei competitii se numara: Gabriella Papadakis, Guillaume Cizeron, Victoria Sinitsina si altii.

La TVR 2, transmisiunile in direct incep de pe 12 ianuarie de la ora 14. Pe Eurosport 1 transmisiunile incep de la ora 12. Patinatorii sunt gata sa arate un adevarat spectacol avand in vedere ca au avut un an de zile pauza din cauza crizei sanitare.

La Campionatul European de Patinaj Artistic din Estonia se vor respecta masurile de siguranta sanitara de catre toti participantii. Comentatorii TVR vor fi Alina Alexoi si Monica Bucur. Campionatul European de Patinaj Artistic este transmis si de TVR Moldova.

Patinatorii francezi Gabriela Papadakis si Guillaume Cizeron au castigat medalii la Campionatele Mondiale si Europene din 2014. Ei au castigat 4 medalii de aur la mondiale, 5 titluri europene si un argint olimpic. In 2020, patinatorii rusi au obtinut tripla la proba de dans. La proba perechilor, Viktoria Sinitsina si Evgheni Katsalapov vor lupta sa ramana campioni en-titre. La feminin va fi o lupta interesanta intre rusoaice, ce se va da intre Scherbakova (campioana mondiala), Trusova si noua stea a patinajului rusesc, Kamila Valeva (campioana nationala a Rusiei).

La proba pe perechi este favorita perechea rusa formata din Evgenia Tarasova si Vladimir Morozov, ei au fost pe podium in ultimile 6 editii. Adversarii lor sunt tot o pereche din Rusia, Anastasia Mishina si Alexander Galimov, ei sunt campioni mondiali, titlu castigat in 2021. Proba masculina va fi proba cea mai deschisa. La aceasta proba nu vor lipsi patinatorii:  Kondratiuk, Aymoz, Alexey Bychcov si altii.

Campionatul European de Patinaj Artistic – TVR si Eurosport

Iata cum arata programul transmisiunilor de pe TVR 2:
Miercuri – 12 ianuarie, ora 14 program scurt – baieti, ora 19 program scurt – perechi;
Joi – 13 ianuarie, ora 14 program scurt – feminin, ora 19 program liber perechi ceremonie; Vineri – 14 ianuarie, ora 14 program scurt – dans, ora 19 program liber – baieti ceremonie; Sambata – 15 ianuarie, ora 14 program liber – dans ceremonie, ora 20 program liber fete ceremonie
Duminica – 16 ianuarie, ora 15:30 – Gala de inchidere.

Programul transmisiunilor Eurospor 1 si Eurosport 2 este urmatorul:
Miercuri – 12 ianuarie – Eurosport 1 ora 12, Eurosport 2 ora 18:45
Joi – 13 ianuarie – Eurosport 1 ora 12, Eurosport 2 ora 19
Vineri – 14 ianuarie – Eurosport 2 ora 14 si ora 18
Sambata – 15 ianuarie – Eurosport 2 ora 13:30 si ora 18:30.

In perioada 20-23 ianuarie TVR 2 va transmite in direct competitia de Patinaj Artistic numita Turneul celor 4 continente care va avea loc tot in Tallinn, Estonia.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII