Tati Part Time – disponibil pe Netflix incepand cu 1 mai
Platforma de streaming Netflix a introdus in luna aprilie cateva productii romanesti interesante. In acest material vom detalia noile productii romanesti ce se gasesc pe Netflix.

Pe 1 aprilie a intrat spectacolul de stand up comedy Bordea: Teoria Conspiratiei. Un spectacol foarte interesant in care comediantul Catalin Bordea dezbate intr-un mod comic cateva intamplari din viata sa. Spre exemplu, intamplari amuzante nefilmate din timpul aventurii sale la Asia Express sau alte intamplari picante.

Spectacolul Bordea: Teoria Conspiratiei nu este recomandat minorilor, contine cuvinte brute, dure, necenzurate. Bordea: Teoria conspiratiei a primit nota 6,6 pe IMDb.

Visul (2023) – disponibil pe Netflix din 3 aprilie. Filmul spune povestea unui actor roman care nu prea a avut succes in cariera sa. Alex (Vlad Logigan) este un actor de provincie care isi doreste foarte mult sa joace si sa regizeze piesa de teatru Visul unei nopti de vara.

In prima faza, Alex este dezamagit pentru ca nu poate sa isi indeplineasca visul pana in momentul in care este trimis la un penitenciar de maxima securitate sa regizeze o piesa de teatru in care actorii sunt detinuti. Directorul penitenciarului respectiv a inscris institutia la Festivalul de Teatru al Penitenciarelor.
Filmul Visul are durata de doua ore si 16 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,1.

Klaus si Barroso (2024) – din 17 aprilie, pe Netflix. Filmul Klaus si Barroso este o comedie spumoasa in care un barman pe nume Klaus (Adrian Nicolae) trebuie sa plateasca urgent o datorie. Pentru a obtine bani, el organizeaza in barul in care lucreaza o petrecere a burlacilor.

Tati Part Time – disponibil pe Netflix incepand cu 1 mai

Pentru a fi sigur ca totul va iesi ca la carte, Klaus apeleaza la fratele sau Barroso (Cosmin Nedelcu), un bodyguard iute la manie. Insa, cum este de asteptat, planul lui Klaus nu iese asa cum se astepta.
Filmul are durata de  o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Pe 1 mai, Netflix va pune la dispozitia abonatilor sai o alta productie cinematografica romaneasca ce a avut un mega succes in cinematografele din tara. Filmul Tati Part Time (2024) va fi disponibil din 1 mai.  In acest film vom vedea  debutul actoricesc al micutei  Eva Maruta, fiica Andrei si a lui Catalin Maruta. Eva interpreteaza magistral rolul micutei Maya.

Iustin (Alex Bogdan) este  de profesie avocat. Iustin a facut numeroase compromisuri pentru a ajunge avocat. Visul sau este pe cale sa se naruie atunci cand afla ca trebuie sa isi petreaca timpul cu finuta lui in varsta de 8 ani pe nume Maya. Alex nu are niciun fel de experienta cu copiii si nici Maya nu este prea incantata ca trebuie sa isi petreaca timpul cu Iustin, nasul ei.
Filmul Tati Part Time a obtinut pe IMDb nota 6,9.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.