Care sunt cele mai performante brichete si care sunt preturile acestora
Pentru un fumator, bricheta este un instrument foarte important, in functie de produsele pe care le fumeaza, tigari, tigari de foi, trabucuri si de asemenea in functie de grosimea acestora.

Brichetele Zippo au aparut inca din anul 1932 si au fost fabricate peste 400 de milioane de brichete, in zeci de mii de modele. Acestea au fost apreciate de catre colectionari, Zippo Manufacturing Company estimand un numar de peste 4 milioane de colectionari de brichete Zippo numai in Statele Unite. Aceste brichete sunt adesea cunoscute pentru cele trei criterii specifice brichetelor Zippo, flacara anti-vant, pentru faptul ca se pot reincarca si pentru faptul ca au garantie pe viata.

Brichetele Zippo sunt comercializate pe piata din Romania cu preturi cuprinse intre 60 de lei, pentru modelele simple si pot ajunge pana la 300 de lei pentru modelele care au aplicate imagini complexe pe acestea.
Unul dintre cei mai mari producatori de brichete, prezent si pe piata din Romania este S.T. Dupont. Brichetele S.T. Dupont sunt recunoscute dupa faimosul “cling” pe care cunoscatorii acestor brichete il apreciaza.

Exista mai multe linii ale brichetelor S.T. Dupont: Minijet, Maxijet, Extreme, Slim 7, Ligne D, Ligne 8, Ligne 1, Ligne 2, si editiile limitate, iar preturile acestor brichete incep de la 500 de lei si pot ajunge pana la cateva mii de euro, in functie de linia din care bricheta face parte. Materialele din care brichetele sunt produse au un impact major in pretul brichetelor, acestea avand in compozitie de la paladiu si lac de china (lac natural) pana la aur galben sau aur alb.

Care sunt cele mai performante brichete si care sunt preturile acestora -2

Bineinteles ca, ca orice alt mic dispozitiv, era imposibil ca si aici sa nu apara versiunile smart. Exista tot felul de brichete smart iar unele dintre ele au chiar si functii care te ajuta sa renunti la fumat. De exemplu, exista o bricheta care te anunta daca astazi ai fumat mai mult sau mai putin decat zilele precedente. Acest tip de bricheta poate inregistra ori de cate ori fumatorul isi aprinde o tigare si poate genera rapoarte in functie de cat de multe tigari sunt aprinse intr-o singura zi.

Care sunt cele mai performante brichete si care sunt preturile acestora

O alta functie destul de utila este aceea de a simula aprinderea tigarilor electronice. Daca bricheta smart este compatibila cu tigarea smart, aceasta nu va functiona decat daca este folosita bricheta. Aceasta functie are scopul de a adauga senzatia de tigare reala si de „a-i pacali mintea” fumatorului.

Aceste brichete nu sunt lipsite nici de functii practice. De exemplu, ele se pot conecta la telefonul mobil prin bluetooth si poate afisa pe micul ei ecran informatii precum ora, data, starea vremii sau informatii despre mesaje sau apeluri primite.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Sunt curios sa aflu daca in zona Sibiului exista un „service” pentru brichete.Am o bricheta Dupont nefolosita de cand m-am lasat de fumat,de aproape 10 ani,pe care as dori s-o vand ,dar nu inainte de a o „consulta” un mester priceput!
    Va multumesc!