Ce este Digi Live?
Digi Live este denumirea data de RCS – RDS camerelor live amplasate in mai multe zone din tara, acestea sunt amplasate atat in zone urbane, pe drumuri nationale cat si in statiunile montane.

Camerele web sunt situate in mai multe orase din tara, pe drumuri nationale sau in statiuni montane din Brasov. Insa, serviciul Digi Live nu functioneaza in acest moment, testand pe mai multe PC-uri/navigatoare si pe mobil, daca accesam site-ul Digi Romania – Alte Servicii – Digi Live – vom avea harta Romaniei cu iconite care indica zonele de amplasare ale camerelor web.

Selectand o camera live, nu functioneaza redarea, fara sa apara o eroare se incarca permanent. Nu avem informatii de cand este acest serviciu nefunctional, am deschis o sesizare catre Digi (RCS & RDS) si vom anunta atunci cand vom avea un raspuns, este posibil ca aceste camere web sa nu mai fie functionale de ceva timp.

Ce este Digi Live?
Am testat aceste camere in luna iulie 2019 iar in acea perioada erau functionale.

Extindere retea de fibra optica Digi
In cadrul sedintei CNA de marti, 3 noiembrie, a fost aprobata solicitarea RCS – RDS privind extinderea retelei in urmatoarele zone:
-Dambovita: 26 de localitati
-Olt: 49 de localitati
-Teleorman: 16 localitati
-Bistrita-Nasaud: 2 localitati
-Dolj: o localitate
-Giurgiu: 9 localitati

De asemenea, Vodafone a solicitat extinderea retelei in doua localitati din judetul Dambovita si eliminarea mai multor posturi din grila analogica a anumitor localitati. Posturile care vor fi eliminate sunt Etno TV, National Geographic, Duna TV, Disney Channel si Cartoon Network. In ultima perioada, au mai fost eliminate posturi din grila analogica tot la nivel regional, aceste modificari fiind efectuate, cel mai probabil, pentru a putea elibera o frecventa digitala.

RCS – RDS are in prezent cei mai multi abonati de internet fix si televiziune prin cablu.

Digi Live este singurul serviciu RCS – RDS care functioneaza fara sa fim abonati ei.
Voi ati accesat camere web Digi Live recent? Daca da, v-a functionat?

Update 08.07.2023: Nu stim de cat timp, insa majoritatea camerelor live functioneaza din nou;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Sunt abonat digi rcrs-rds cod client,nr.***** cu contract nr ****** di data 14 09 2014,am o intrebare de ce nu reusesc sa fac logarea contului digi online pe laptop