Lia – Sotia sotului meu – sezonul 3 incepe la Antena 1
In aceasta saptamana, postul de televiziune Antena 1 vine cu cateva schimbari in grila de programe. In acest material vom detalia aceste schimbari. Prima modificare importanta pe care Antena 1 o face este ca in locul emisiunii Mireasa, pe tronsonul 14-16, in zilele de luni si marti, din 8 ianuarie postul va difuza filme artistice.

A doua modificare importanta o reprezinta faptul ca emisiunea concurs Esti mai destept decat un copil de clasa a V-a? prezentata de Andrei Aradits nu va mai fi difuzata de luni pana vineri de la ora 18 asa cum era difuzata pana acum ci va fi difuzata doua zile pe saptamana, luni si marti, de la ora 16. La ora 18 va intra emisiunea Pretul cel bun prezentata de Liviu si Andrei.

O a treia modificare a grilei Antena 1 o reprezinta emisiunea Poftiti pe la noi – Poftiti in Dobrogea care se va vedea si in reluare in zilele de miercuri, joi si vineri de la ora 14, pana la ora 17. Reamintim ca emisiunea lui Marin Barbu, Poftiti pe la noi, va intra in grila Antena 1 din 8 ianuarie in zilele de luni, marti si miercuri, de la ora 20:30, cu un nou sezon care se numeste Poftiti pe la noi! Poftiti in Dobrogea.

Lia – Sotia sotului meu – sezonul 3 incepe la Antena 1

Cele mai noi proiecte cinematografice ale postului Antena 1, serialele romanesti Lia – sotia sotului meu si Lasa-ma, imi place! Camera 609 vor reveni in grila Antena 1 cu noi sezoane in aceasta saptamana. Cele doua seriale vor fi difuzate in zilele de joi si vineri, de la ora 20:30.

Lia – sotia sotului meu a ajuns la sezonul 3 si va fi difuzat din 11 ianuarie, de la ora 20:30, in fiecare seara de joi. In sezonul 3, telespectatorii vor afla daca Petru si Lia vor divorta sau daca Gianni va afla adevarul despre Lia.

Seria de comedie Lasa-ma, imi place! camera 609 va reveni cu un nou sezon in fiecare vineri, de la ora 20:30, din 12 ianuarie. Serialul a ajuns la sezonul 2. In acest sezon, lupta pentru avere dintre cele doua familii va fi din ce in ce mai acerba. Relatia dintre Eva si Victor se va confrunta cu tot felul de dificultati.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.