Cei 6 super eroi – sezonul 3 pe Disney Channel
In acest articol vom detalia surprizele posturilor Disney Channel si Disney Jr. din luna octombrie.

Disney Channel
Big Hero 6 / Cei 6 super eroi (2017) – sezonul 3. Noul sezon incepe pe 2 octombrie in zilele de sambata si duminica, de la 12:30. Eroii serialului se vor confrunta cu o noua echipa de roboti condusa si controlata de Baiat Burger Taietel. Pentru a vedea daca cei 6 super eroi vor salva orasul San Fransokyo de robotii lui Burger, va trebui sa urmariti serialul.

Miraculos: Buburuza si Motan Noir (2015) – sezonul 4. In sezonul 4, cei 2 eroi au parte de mari schimbari atat ca super eroi ai Parisului dar si ca elevi de liceu. Buburuza si Motan Noir vor avea parte de noi prieteni (aliati) dar si de adversari mai puternici si hotarati. Sezonul 4 incepe din 4 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 16:30. Miraculos: Buburuza si Motan Noir are un total de 78 episoade impartite in 4 sezoane.

Cavaler accidental – sezoanele 3 si 4. Din 4 octombrie, de la ora 19, de luni pana vineri. Liceanul Dwight devenit peste noapte cavaler si protector al printesei Greta va avea parte si in sezoanele 3 si 4 de noi aventuri. Serialul Cavaler accidental a fost lansat de Disney Channel pe 10 mai 2021 si spune povestea unui licean din secolul 21 care descopera accidental o camera intr-o padure. Fara sa vrea, Dwight o trezeste pe Gretta, o printesa care dormea de 1000 de ani insa Dwight trezeste si soldati medievali care vor sa invadeze orasul Woodside. Acum, liceanul trebuie sa o apere pe printesa de soldati dar si sa ii impiedice sa invadeze orasul.

Cei 6 super eroi – sezonul 3 pe Disney Channel

Sambata si duminica, 30 si 31 octombrie, Disney Channel va difuza programe speciale de Halloween in intervarul orar 16-21. Sambata, 30 octombrie, ora 16, postul Disney Channel va difuza filmul Misterul Mumiei. Trei prieteni pornesc intr-o aventura de salvare. Ei vor sa salveze o mumie de 4.000 de ani si sa o aduca unde ii este locul.
Duminica, 31 octombrie, la ora 16, va fi difuzat filmul Zombie 2.

Disney Jr.
Gasca Puisorilor. In zilele de 2, 3, 9 si 10 octombrie de la ora 10:30, este un serial pentru prescolari facut dupa cartile The Chicken Squad scrise de Doreen Cronin. Trei pui de gaina si un caine formeaza o echipa care rezolva problemele aparute in curtea lor, astfel gasca puisorilor aduce pacea in curte.

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori (premiera), din 16 octombrie, in zilele de wekeend, de la 11. Paienjenelul Marvel, fantoma paianjen, si Spin formeaza echipa Paienjenel. Aceasta echipa protejeaza orasul lor de raufacatori si ajuta toti locuitorii orasului atunci cand acestia le cer ajutorul.

Eroii in Pijama – sezonul 5, din 16 octombrie, sambata si duminica, ora 10:30. In sezonul 5, cei 3 eroi au parte de noi aventuri nocturne. Ninja Nocturnul intra in sediul celor 3 eroi pentru a le fura puterile magice din cristal.

Pe 30 si 31 octombrie Disney JR va difuza episoade speciale din Paienjenelul Marvel si prietenii sai uimitori, sambata la ora 10 iar duminica la 10 vom vedea Mickey Mouse: Aventuri incurcate.
Duminica, 31 octombrie, de la ora 13, Disney Jr. va difuza episoade noi consecutive din Vampirina.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII