Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan – History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante serii documentare ce vor fi difuzate in luna mai de History Channel.

Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan – din 14 mai, in fiecare duminica, de la ora 22. In fiecare episod, telespectatorii vor vedea in detaliu planificarea, executia si urmarile unora dintre cele mai elaborate jafuri din istorie, cum ar fi: jaful celebru de la Lufthansa din New York, furtul de opere de arta de la Muzeul Gardner in valoare de jumatate de miliard de dolari sau jaful de diamante din Anver, Belgia.

De cand au fost creati banii, lumea s-a invartit in jurul lor, multi oameni au incercat de-a lungul timpului sa puna mana pe bani si prin metode mai neconventionale, prin jafuri sau tentative de jafuri. Oamenii au pus la cale unele dintre cele mai riscante si elaborate planuri de jafuri din toate timpurile.

Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan reconstituie cele mai ample planuri facute de genii criminale care si-au riscat libertatea in speranta ca se vor imbogati. Aceste planuri sunt reconstituite dupa povestiri relatate de martori.

Sezonul 1 al seriei documentare Cele mai mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan este alcatuit din 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de o ora.

Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan – History Channel

Misterele mortii – din 16 mai, in fiecare seara de marti, de la ora 21. Aceasta miniserie documentara va incerca sa raspunda la o intrebare: ce a framantat omenirea inca de la inceputurile ei, ce se intampla dupa moarte? De-a lungul timpului, misterul mortii a facut sa apara diverse ritualuri bizare, ceremonii si credinte complexe.

Misterele mortii prezinta detalii noi despre civilizatiile antice si despre ce putem invata de la stramosi folosind indiciile pe care le-au lasat in legatura cu relatia lor cu moartea si lumea de dincolo. Primul sezon are 6 episoade iar durata fiecarui episod este de o ora.

Extraterestri antici – sezonul 15 – din 24 mai, in fiecare seara de miercuri, de la ora 22. Acest serial documentar incearca sa raspunda la intrebarea: oare fiintele inteligente din spatiu au vizitat Pamantul? Vom vedea daca exista legaturi intre OZN-uri, texte antice si artefacte. Sezonul 15 are 10 episoade, durata fiecarui episod este de 60 de minute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.