Chip si Dale: Viata in parc – Disney Channel
In acest material vom detalia noutatile lunii februarie pregatite de posturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel

Chip si Dale: Viata in parc – din 1 februarie, de la ora 16:50. Cele doua veverite se intorc la Disney Channel. Chip si Dale se scot din minti reciproc atunci cand se duc in cautarea de alune prin parcul metropolitan unde locuiesc. Cele doua veverite se imprietenesc cu aproape toate personajele Disney cunoscute precum Pluto sau Butch.

Miraculos: Saptamana iubirii – din 12 februarie, de luni pana vineri, de la ora 16:20. In saptamana 12-16 februarie, fanii Buburuzei si a Motanului Noir vor urmari un bloc de programe cu episoade speciale cu cei doi adolescenti cu super puteri.

Super Colectia Disney Channel – din 3 februarie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 6. Super Colectia Disney Channel este un bloc de programe in care cei mici vor putea urmari cate 3 episoade consecutive ale celor mai interesante seriale, cum ar fi: Miraculos: Buburuza si Motan Noir, Familia Green la oras , Taffy, Baiat, fata, etc si altele.

Omul zapezilor de neoprit: Yeti Maraton – din 1 februarie, de luni pana vineri, de la ora 15. Fanii serialului vor putea urmari toate episoadele difuzate pana acum in maraton.

Disney Junior

Super Pisicute – de luni pana vineri, de la ora 8:30. Cele 4 pisicute cu superi puteri, Bitsy, Ginny, Sparks si Buddy trebuie sa protejeze locuitorii orasului Pisicesti de raufacatorii: Domnul Catelus, Soricel sau Pisica hoata.

Micii Pompieri – de luni pana vineri, de la ora 14:30. Un baietel si masina lui de pompieri impreuna cu prietenii lor fac echipa sa rezolve orice problema aparuta in comunitate.

Saptamana Fetelor la Disney Junior – din 5 februarie, de la ora 15. Intre 5-11 februarie, Disney Junior va difuza doua tipuri de blocuri de programe in care se vor difuza seriale care vor evidentia fetele. Primul bloc de programe se numeste Fete in actiune, intre 5-9 februarie, si vor fi difuzate episoade din serialele Fantoma Paianjen si Violet, Evrica Blue, Sofia si Bella.

Razboiul Stelelor: Aventurile tinerilor Jedi – din 17 februarie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 9:30.

Catelusi Constructori – din 19 februarie, de luni pana vineri, de la ora 17:30, episoade noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.